heniekkrol Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jak myślicie, który zestaw lepszy ? gotowiec red metal 29 sl http://www.fulcrumwheels.com/jspfulcrum/productsdetail.jsp?productid=17&varid=27&crankset=false&lang=en&world=offroad&freeride=false&xc29=true czy składane Tn719/x470, dt 340 tył, novatec przód ( obie na osi 10 i 9 mm )dt competition waga obu zbliżona, cenowo fulcrumy jakieś 3 stówki tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 w tym przypadku nie powinienes nawet przez chwile myslec o fulcrumach, wybor jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 co z tymi fulcrumami ? Słabsze obręcze, piasty, jakość wykonania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 28 szprych vs 32 magiczna piasta vs dt340 nieznana obrecz vs mavicowy maxtal jeszcze nie wiem co z zaplotem, bo fulcrum lubi zaplatac 2:1, np wyzszy model wlasnie tak ma, jak sprawdza sie w praktyce, niestety nie wiem, wiem natomiast, ze do takiego zaplotu wypadaloby dac relatywnie mocna felge, a to daje do myslenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.