Skocz do zawartości

[ licznik ] Chce kupic licznik Sigma 1606 dts

kacper23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Mam w planach kupic liczik do roweru .Przegladajac forum padło na licznik Sigma 1606 DTS.Zastanawiam czy dobry jest to wybór?.Czy warto inwestowac w ten system DTS,bo słyszalem rózne opinie?.

Prosił bym was o wypowiedzenie sie na temat tego licznika, oraz gdzie mozna najtaniej kupic te licznik?.Kwota do wydania na licznik 150 zł.

Na allegro moza kupic za 135 zł a z kadencja 169 zł.Moze znacie sklep gdzie taniej sprzedaja?

Dziekuje i pozdrawiam

Napisano

Ja za ok 220 kupiłem 2006MHR, jak bym miał wydawać 169, to bym dopłacił, ale oczywiście kosztem kadencji. Miałem 1606 kablową i była super.

Ja z DTS nie mam problemów (nie licząc przypadłości mojej sigmy (2006MHR) czyli zawieszania się).

Ale w związku z tym, że te ceny są nie osiągalne to bym zastanowił się nad kolekcją tegoroczną.

Napisano

Niedawno kupiłem 1606dts, działa na razie ok. Trochę się tylko boję, że mi z widelca odpadnie przekaźnik i go w krzakach nie znajdę. Muszę go jakoś dodatkowo przymocować. Jednak jak by był na kablu, to daleko nie poleci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...