kacper23 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Witam wszystkich. Mam w planach kupic liczik do roweru .Przegladajac forum padło na licznik Sigma 1606 DTS.Zastanawiam czy dobry jest to wybór?.Czy warto inwestowac w ten system DTS,bo słyszalem rózne opinie?. Prosił bym was o wypowiedzenie sie na temat tego licznika, oraz gdzie mozna najtaniej kupic te licznik?.Kwota do wydania na licznik 150 zł. Na allegro moza kupic za 135 zł a z kadencja 169 zł.Moze znacie sklep gdzie taniej sprzedaja? Dziekuje i pozdrawiam
michalj Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Ja za ok 220 kupiłem 2006MHR, jak bym miał wydawać 169, to bym dopłacił, ale oczywiście kosztem kadencji. Miałem 1606 kablową i była super. Ja z DTS nie mam problemów (nie licząc przypadłości mojej sigmy (2006MHR) czyli zawieszania się). Ale w związku z tym, że te ceny są nie osiągalne to bym zastanowił się nad kolekcją tegoroczną.
viru Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Niedawno kupiłem 1606dts, działa na razie ok. Trochę się tylko boję, że mi z widelca odpadnie przekaźnik i go w krzakach nie znajdę. Muszę go jakoś dodatkowo przymocować. Jednak jak by był na kablu, to daleko nie poleci
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.