Skocz do zawartości

[trasa] Euro Route R1 przez Niemcy - potrzebna mapa i wskazówki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Wybieram się na wyprawę rowerową przez Niemcy , chciałbym jechać trasą R1 która prowadzi przez Niemcy a z informacjami na ten temat nie jest łatwo ... Czy ktoś z Was jechał może tą trasą ? Przydadzą sie wszystki informacje !!!

Napisano

Jazda w ogole bez mapy jest bezsensowna, no chyba ze ani na kilometr nie chcesz zjechac z obranej trasy. Tylko ze mi sie to troche kloci z idea turystyki rowerowej. Jak bez mapy raz zgubisz szlak, to bedziesz mial duzy problem z powrotem na niego. To tak ogolnie :(.

Napisano

Zgadzam się z Tobą :( Bez mapy się nigdzie nie ruszam ... Jak na razie nie znalazłem mapy , a może ktoś mi pomoże tu na forum ją znaleźć :)

Napisano

ja nie wiem czy google gryzie czy co ale po 2min. szukania znalazłem to http://www.amazon.de/bikeline-Radtourenbuch-Europa-Radweg-Arnheim/dp/3850001296 i masz już mapę trasy, teraz możesz pojechać i w danym regionie kupić dokładniejszą mape, żeby pozwiedzać coś poza szlakiem :icon_mrgreen:

P.S. Wpisz to >>> Bikeline Europa-Radweg R1. Von Arnheim nach Berlin >>> w google to ci wyskoczy więcej linków gdzie możesz ją kupić

Napisano

Dzięki za info ... jeszcze tylko chciałbym się od ludzi którzy jechali tą trasą dowiedzieć jak warunki jazdy itd :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...