geejv Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Witam ! Wybieram się na wyprawę rowerową przez Niemcy , chciałbym jechać trasą R1 która prowadzi przez Niemcy a z informacjami na ten temat nie jest łatwo ... Czy ktoś z Was jechał może tą trasą ? Przydadzą sie wszystki informacje !!!
Klosiu Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Jazda w ogole bez mapy jest bezsensowna, no chyba ze ani na kilometr nie chcesz zjechac z obranej trasy. Tylko ze mi sie to troche kloci z idea turystyki rowerowej. Jak bez mapy raz zgubisz szlak, to bedziesz mial duzy problem z powrotem na niego. To tak ogolnie .
geejv Napisano 22 Lutego 2010 Autor Napisano 22 Lutego 2010 Zgadzam się z Tobą Bez mapy się nigdzie nie ruszam ... Jak na razie nie znalazłem mapy , a może ktoś mi pomoże tu na forum ją znaleźć
DAMIAN24 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 ja nie wiem czy google gryzie czy co ale po 2min. szukania znalazłem to http://www.amazon.de/bikeline-Radtourenbuch-Europa-Radweg-Arnheim/dp/3850001296 i masz już mapę trasy, teraz możesz pojechać i w danym regionie kupić dokładniejszą mape, żeby pozwiedzać coś poza szlakiem P.S. Wpisz to >>> Bikeline Europa-Radweg R1. Von Arnheim nach Berlin >>> w google to ci wyskoczy więcej linków gdzie możesz ją kupić
geejv Napisano 22 Lutego 2010 Autor Napisano 22 Lutego 2010 Dzięki za info ... jeszcze tylko chciałbym się od ludzi którzy jechali tą trasą dowiedzieć jak warunki jazdy itd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.