Focus2002 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 jakie ma stawki za jeden list kurier rowerowy i ile listów rozwozi w ciągu dnia ?
alexhalk Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Hmmm, kurier sporo zarabia jak na ten typ pracy. Kurier zarabia ok. 10zł za jedno dostarczenie paczki. Jakby to podzielić na dzień pracy to kurier zarabia jakieś 200zł za 1 dzień. Ogólnie to jakieś 2,500zł na mies. Nie powiem ci dokładnie, ponieważ nigdy nie interesowałem się tym zawodem. Jak źle powiedziałem to przepraszam.
Moloch89 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Hmmm, kurier sporo zarabia jak na ten typ pracy. Kurier zarabia ok. 10zł za jedno dostarczenie paczki. Jakby to podzielić na dzień pracy to kurier zarabia jakieś 200zł za 1 dzień. Ogólnie to jakieś 2,500zł na mies. Nie powiem ci dokładnie, ponieważ nigdy nie interesowałem się tym zawodem. Jak źle powiedziałem to przepraszam. no raczej przesadziłeś, zależy jaka firma, przeważnie masz jakiś % ceny od przesyłki, myśle ze tak około 1500na miesiac
Focus2002 Napisano 22 Lutego 2010 Autor Napisano 22 Lutego 2010 A ile tak ok roznosi listów na dzień ?
Biera Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Hmmm, kurier sporo zarabia jak na ten typ pracy. Kurier zarabia ok. 10zł za jedno dostarczenie paczki. Jakby to podzielić na dzień pracy to kurier zarabia jakieś 200zł za 1 dzień. Ogólnie to jakieś 2,500zł na mies. Nie powiem ci dokładnie, ponieważ nigdy nie interesowałem się tym zawodem. Jak źle powiedziałem to przepraszam. 200 zł za jeden dzień? raczysz żartować pewnie zdarzają się takie dni, ale tylko dla wyjadaczy. na początku robisz charytatywnie za jakieś 20 zł dziennie. przez większość czasu czekasz na zlecenia i nic nie robisz. z czasem dostajesz coraz wiecej zleceń, rosną też stawki - oczywiście o ile jesteś dobry. a płaca to zależnie od dnia od 60 zł do powyżej stówy dziennie. no ale to zależy od szczescia, formy i znajomosci miasta
xnx3000 Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 na początku robisz charytatywnie za jakieś 20 zł dziennie. przez większość czasu czekasz na zlecenia i nic nie robisz. z czasem dostajesz coraz wiecej zleceń, rosną też stawki - oczywiście o ile jesteś dobry. a płaca to zależnie od dnia od 60 zł do powyżej stówy dziennie. no ale to zależy od szczescia, formy i znajomosci miasta Gdzie i kogo można przydybać o taką pracę? Pozdr, I.N.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.