Jarek7 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam , poszukuję jak najwieksza ilość internetowych sklepów rowerowych z całej polski czyli kto zna niech daje linki Najlepiej jak by to były sklepy z samymi Krossami bądź MTB , no ale jak to woli. Liczę na wasze sparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://www.forumrowerowe.org/forum/40-sklepy-rowerowe/ powinienes tam pozagladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A nie lepiej wejść na strone Kross.pl w zakładkę rowery, rozwinąć ją i pojawi się zakładka dystrybutorzy.Masz tam mapkę Polski-zaznacz interesujący Cię rejon i gotowe. Nie bój się internet nie gryzie-mnie to zajęło minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Kolega pisząc Krossy miał na myśli rowery Crossowe, a nie modele marki Kross. Co do sklepów: www.mkbike.pl www.centrumrowerowe.pl Można by wymieniać bez końca, ja jednak w tych dwóch robię zakupy, a także w rowerowym w moim mieście, ale nie ma on strony internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domnvito007 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 www.cyklotur.pl - bardzo duży wybór wszystkich części i rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wszystko jest już na forum - wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 www.e-rower.pl Sklep internetowy który ma swoje siedziby w Bielsku - Białej. Współpracuje z Dobre Sklepy Rowerowe. Zakupiłem u nich swój rower, ogólnie miła i fachowa obsługa. Dobry kontakt. (tel., e-mail, gg, skype) Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.