borowka Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 nie wygląda dobrze, ale pewnie jeździ się na nim bardzo dobrze i pewnie waży tyle, co nic
soliner Napisano 3 Marca 2010 Autor Napisano 3 Marca 2010 No właśnie wagi nie podano w tekscie, ale w komentarzach mowa jest o 7kg. Coś mi sie zdaje ze wersja z elektroniką wazy wiecej, jest troche tych czujników. Do treningów na pewno sie nada, ale czy na wyścigi...
insideee Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Świetny bo kosztuje 130 tysięcy? Za tą cenę można złozyć coś lżejszego.
Robert Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Lżejsze jak lżejsze, seryjne (o ile w tym przypadku można tak powiedzieć) raczej nigdy nie będą lżejsze niż pozwalają na to przepisy UCI. No i czy złożysz w tej cenie coś bardziej prestiżowego? Nie sądzę.
insideee Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Waga 7kg? przy 130k można by mieć większe wymagania, w sumie nic dziwnego jak wsadzili tarczówki, rower do lansu. Wielofunkcyjny ekran lcd na kierownicy? Po co ma mi pokazywać jaka jest pogoda?
smeagul Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 A ja się pytam czy tylko waga świadczy o dobrym rowerze i tym jak jeździ? A co z aerodynamiką, sztywnością, tłumieniem drgań, etc. Polecam zajrzeć na stronę producenta i podejrzeć galerię: www.factor001.com. W każdym razie może za parę lat kolarstwo szosowe będzie jak F1 i będą tworzone specjalne "maszyny" wyścigowe niedostępne w sklepach i ściśle chronione przed światem zewnętrznym. Kto wie.. PS. Zauważcie z której strony jest przednia tarcza.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.