Skocz do zawartości

[Obóz] Obóz treningowy marzec/kwiecień

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym wyskoczyć na przełomie marca/kwietnia w beskid...Szukam ekipy która jest chętna do TRENINGU, nie przejażdżek...Termin ustalimy wspólnie, choć ja mierzę w święta 3/4 dni treningu.

Czekam na osoby chętne!

Ps. Trening tylko szosowy, żadne MTB! Nie ważna jest prędkość, ważny jest puls!

To nie chodzi o to ile kto ma lat, a jaki poziom posiada...

To będzie wyglądało tak: ~100/120km na dzień czyli przez 3-4 dni 300-500km (zależnie od pogody) po górach. Więc każdy zna swoje możliwości i jeśli wytrwa tyle to może jechać :)

To nie chodzi o to ile kto ma lat, a jaki poziom posiada...

To będzie wyglądało tak: ~100/120km na dzień czyli przez 3-4 dni 300-500km (zależnie od pogody) po górach. Więc każdy zna swoje możliwości i jeśli wytrwa tyle to może jechać ;)

jakbys jaksze powiedzial jakie tempo takie pi razy d

zwi planujesz :) ?

Wiem kogo brać, i nawet nie trzeba patrzeć na wyniki :)

Jeśli Dornif się piszesz to już jest nas 6:) A to już fajna ekipka do treningu. I w sumie więcej osób bym nie chciał bo czym więcej ludzi to więcej problemu, sześcioosobowa grupa jest idealna.

Ja 34-25 ;)

Tylko mam jeszcze jedno pytanie. O charakter treningu. Na przełomie marca/kwietnia ja będę robił rozbudowę, a przez 120km/d rozumiem 4-5h wytrzymałości metodą ciągłą:) Czy jakieś tempówki, interwały czy inne bajery też wchodzą w grę? W skrócie "dogadamy się"? :P

Ech, ale wytrzymałość siłowa pod Salmopol z 400m przewyższenia to nie to samo co u mnie 50m na największej górze w promieniu 30km ;) Ja myślę, że się dogadamy ;) Zawsze można robić trening specjalistyczny w 1 godzinie (Ci, co chcą), a potem dokręcić równo te 3-4h :D

Np w zeszłym roku byłem na takim wyjeździe, a plany mój i kumpli były na różnym etapie, to zawsze wcześnie rano była sesja specjalistyczna, po wczesnym obiedzie sesja wytrzymałościowa. Ale to okolice czerwca, dzień ponad 15h.

weekendy w marcu i kwietniu (wliczając świeta) będę trenował wytrzymałość siłową. Okolice: przełęcz Krowiarki, Koszarawa, Sucha Beskidzka, Maków Podhalański, Korbielów. Treningi 4-5 godzinne. Jeżeli ktoś reflektuje na wspólny wypad zapraszam na priv :)

Dziś doszedłem do porozumienia z terminami i możemy sobie wybrać...

Przyjazd 25 marca (czwartek) raczej do południa, aby był czas jeszcze na jakiś trening. Potem 26,27 - treningi no i 28 wyjazd + trening. Razem do kupy 4 treningi (tak jak zamierzałem). Lub okres świąteczny: 1 kwiecień przyjazd do południa, 2-3 - treningi, 4 kwietnia wyjazd...

Mi osobiście oba terminy pasują tylko trzeba się zdecydować.

Nie wiem, jak u Was, ale pewnie moja szacowna rodzina nie byłaby zachwycona, gdybym nie zjawił się na śniadaniu wielkanocnym w niedzielę :) Więc imo gdybyśmy wybrali okres świąteczny, to wyjazd raczej sobota wieczór (przynajmniej dla mnie). A gdyby dorzucić do tego środę 31? Siwy, popytaj ludzi, i daj znać, co odpowiadająB)

No i ustalone :huh:

Więc ja będę od środy do soboty. Kto może, niech sobie zostaje ile chce :) Tylko pytanie teraz, gdzie się wybieramy? Może beskid śląski, żeby na za######iście równe czeskie i słowackie drogi było blisko? :PP

Ja w zeszłym roku byłem w Koniakowie i naprawdę sobie chwaliłem:) Nocleg 35zł warunki fajne, mieliśmy kuchnie do dyspozycji (ale bez piecyka na którym można by było coś podgrzać).

Koniaków/Istebna to idealne miejsce według mnie. ~70km na góre Żar, ok 40km na równice do tego salmopol codziennie do pokonania. Mi się podobało i tak jak pisałem w pierwszym poście prawdopodobnie tam się wybieramy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...