dzarek1410 Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Witam wszystkich Mam takie pytanko jak obnizyc kierownice w szosowce , wiem ze jest taka mozliwosc zdejmujac podkladki ale nie wiem jak znizyc rure ktora wchodzi w widelki. Z gory wielkie dzieki
dzarek1410 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Mam nadzieje ze to zart Przelozyc podkladki nad moze to i dobry sposob ale w razie jakiegos wypadku nie byloby to najzdrowsze a obciac ? A jak potem chcialbym podniesc to co mam kupic nowa ?
Klosiu Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Powaznie. Stery ahead nie maja duzej mozliwosci regulacji. Na razie przenies podkladki nad mostek, a jak ci bedzie pasowalo - obetnij rure.
dzarek1410 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Ok dzieki Klosiu na razie tak zrobie ale to i tak dziwne jak dla mnie A za jakis czas jakbym chcial cos zmienic to musze kupic nowy mostek? I jeszcze jedno ,do czego sluzy ta sruba co jest od gory
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Czemu jak mówię że trzeba ciąć to wszyscy zawsze się pytają czy żartuję?
eloo Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 śruba od góry jest do ściskania sterów(przed dokreceniem mostka) żeby luzu nie było
Schwefel Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Witam wszystkich Mam takie pytanko jak obnizyc kierownice w szosowce , wiem ze jest taka mozliwosc zdejmujac podkladki ale nie wiem jak znizyc rure ktora wchodzi w widelki. Możesz jeszcze odwrócić mostek.
dzarek1410 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Ok juz wszystko wiem teraz tylko trzeba pokombinowac a tak w ogole to rozumiem ze idzie kupic ta rurke bez problemow ,jakby co .Z mostkiem tez mozna juz patrzylem Ps do RAFI1784 Nie badz zdziwiony ze kazdy sie pyta czy ciac Rower kosztowal pare tysi a ja mam cos obcinac Ale i tak wielkie dzieki dla wszystkich
Mod Team bogus Napisano 22 Lutego 2010 Mod Team Napisano 22 Lutego 2010 Jeżeli mówiąc rurka chodzi ci o rurę sterową to odpowiadam, że nie da się jej wymienić a tymbardziej dokupić. Rura sterowa jest integralną częścią przedniego widelca/amortyzatora.
eloo Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Jeżeli mówiąc rurka chodzi ci o rurę sterową to odpowiadam, że nie da się jej wymienić a tymbardziej dokupić. Rura sterowa jest integralną częścią przedniego widelca/amortyzatora. wiekszość amortyzatorów, prawie wszystkie maja wymienne rury sterowe, nie wiem jak to jest z widelcami ale widzialem kilka szuk w ktorych operacja wymiany sterówki jest możliwa. Co prawda nie jest to ani dobre ani tanie ale da sie wymienić rure sterową.
Timon92 Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 To jest tanie ale w widelcach chyba niemożliwe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.