Skocz do zawartości

Author Racing Club!!

Żbik

Rekomendowane odpowiedzi

Malik - cudo :) Tylko ja bym tam widział foxa zamiast sida :) Niebieskie lisie naklejki fajnie zgrałyby się z ramą.

Czarne zaciski do kół średnio mi podchodzą. Wiem, że to nie ta klasa osprzętu, ale niebieskie dartmoory na imbus by bardziej pasowały. Nie byłoby tego lansu co kcnc, ale kolor byłby idealny.

PS.Malik to teraz jeszcze manetki X-0 z carbonowymi dekielkami :laugh:

Malik - cudo :D Tylko ja bym tam widział foxa zamiast sida :) Niebieskie lisie naklejki fajnie zgrałyby się z ramą.

Czarne zaciski do kół średnio mi podchodzą. Wiem, że to nie ta klasa osprzętu, ale niebieskie dartmoory na imbus by bardziej pasowały. Nie byłoby tego lansu co kcnc, ale kolor byłby idealny.

PS.Malik to teraz jeszcze manetki X-0 z carbonowymi dekielkami :)

Nie ma sensu zmieniac, gdyz nic w sumie nie zyskam. Jedynie carbon dekle i czerwone manetki. Az tak mi nie odbilo. Wlasnie w takich miejscach wychodzi kto na co patrzy, jezeli umiesz rozdzielic estetyke praktyczna od estetyki lansera :) Niektorzy kupuja najwyzsze grupy po to zeby sie pokazac w jakims barze rowerowym :)

Reasumujac ... jezeli nie jestes zawodnikiem, nie zarabiasz tym na zycie ... to moim zdaniem nie ma sensu sie pchac w najwyzsze grupy i najlepsze nowinki.

Wiem stary, żartowałem tylko :) Piłem do tego co było powiedziane wcześniej, że już prawie nie ma co zmieniać :) Chociaż korbę na jakiś carbon mógłbyś zmienić w perspektywie dłuższego czasu. Bo XT w tym rowerze wydaje się takie...zwykłe :D

Wiem stary, żartowałem tylko :) Piłem do tego co było powiedziane wcześniej, że już prawie nie ma co zmieniać :D Chociaż korbę na jakiś carbon mógłbyś zmienić w perspektywie dłuższego czasu. Bo XT w tym rowerze wydaje się takie...zwykłe :)

Wiem ze zartowales. To bylo powiedzane ogolnie a nie w Twoja strone :) Sam przyznasz ze taki typ istnieje. Mnie osobiscie zalewa krew jak jade i widze takich mistrzow ktorzy sprzet maja boski, czlowiek czasami marzy o takim. A ten jedzie 5km na piwo i powrot do domu :)

Co do korby, planuje jej wymiane na cos lepsiejszego... ale co to jeszcze nie wiem, albo xtr albo cos z egzotykow.

Cos w stylu:

1102376535h0hr.jpg

111535886044xk.jpg

img0067.jpg

Ja kupuje Aerozine czerwone, ale na razie muszę kasę zbierać, bo taka korba, która chcę bez mała kosztuje 800 zł, ale za to waży niecałe 700 g :)

XX jest korbą dwurzędową, więc trzebaby było cały napę zmieniać...

Agato ty masz authora czy treka ? czy jeden i drugi. Lotr16 twoja rama vision to rocznik 2004 dobrze myślę ?

Jest przeciez napisane w sigu Agaty :/

PS. wsadzilem lancuch connex'a plus nowa kasete srama... jest ok :icon_wink:

Białe rogi są niepraktyczne. Miałam już wywrotkę i porysowałam jeden :icon_redface:

W ogóle Malik, Ty to jakieś wywrotki zaliczasz, bo te Twoje rowery to tak jak nówki wyglądają :icon_lol:

Pewnie ze tak, bylo pare powazniejszych gleb na zawodach. Dwa razy noga zlamana etc. ;) Ale ogolnie rzadko sie wywracam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...