Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Rogi zawsze się sprawdzają choćby po to, żeby na chwilę zmienić pozycję rąk A ja mam takie rogi Montować je już do roweru czy czekać aż będę miała białe siodło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Moim zdaniem zamontuj, bo w sumie w niczym to nie przeszkadza. A zobaczymy jak sie prezentuja. Myslalem o nich rowniez, ale predzej przyszly wcs niz one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dobrze to wygląda ale fotki nie będę wstawiała, bo mam bałagan po wymianie okien Wzięłam Boplighty, bo już nie będę tak odgapiać bezczelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Malik - cudo Tylko ja bym tam widział foxa zamiast sida Niebieskie lisie naklejki fajnie zgrałyby się z ramą. Czarne zaciski do kół średnio mi podchodzą. Wiem, że to nie ta klasa osprzętu, ale niebieskie dartmoory na imbus by bardziej pasowały. Nie byłoby tego lansu co kcnc, ale kolor byłby idealny. PS.Malik to teraz jeszcze manetki X-0 z carbonowymi dekielkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Takie manetki 400 zł kosztują płacić tyle, żeby mieć ładny kolor i carbon... to tak jak kupić torebkę Burberry za 600 zł Jak tak dalej wymieniać, to i koła na te od Cranck Brothers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Koła swoją drogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Malik - cudo Tylko ja bym tam widział foxa zamiast sida Niebieskie lisie naklejki fajnie zgrałyby się z ramą. Czarne zaciski do kół średnio mi podchodzą. Wiem, że to nie ta klasa osprzętu, ale niebieskie dartmoory na imbus by bardziej pasowały. Nie byłoby tego lansu co kcnc, ale kolor byłby idealny. PS.Malik to teraz jeszcze manetki X-0 z carbonowymi dekielkami Nie ma sensu zmieniac, gdyz nic w sumie nie zyskam. Jedynie carbon dekle i czerwone manetki. Az tak mi nie odbilo. Wlasnie w takich miejscach wychodzi kto na co patrzy, jezeli umiesz rozdzielic estetyke praktyczna od estetyki lansera Niektorzy kupuja najwyzsze grupy po to zeby sie pokazac w jakims barze rowerowym Reasumujac ... jezeli nie jestes zawodnikiem, nie zarabiasz tym na zycie ... to moim zdaniem nie ma sensu sie pchac w najwyzsze grupy i najlepsze nowinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Wiem stary, żartowałem tylko Piłem do tego co było powiedziane wcześniej, że już prawie nie ma co zmieniać Chociaż korbę na jakiś carbon mógłbyś zmienić w perspektywie dłuższego czasu. Bo XT w tym rowerze wydaje się takie...zwykłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Wiem stary, żartowałem tylko Piłem do tego co było powiedziane wcześniej, że już prawie nie ma co zmieniać Chociaż korbę na jakiś carbon mógłbyś zmienić w perspektywie dłuższego czasu. Bo XT w tym rowerze wydaje się takie...zwykłe Wiem ze zartowales. To bylo powiedzane ogolnie a nie w Twoja strone Sam przyznasz ze taki typ istnieje. Mnie osobiscie zalewa krew jak jade i widze takich mistrzow ktorzy sprzet maja boski, czlowiek czasami marzy o takim. A ten jedzie 5km na piwo i powrot do domu Co do korby, planuje jej wymiane na cos lepsiejszego... ale co to jeszcze nie wiem, albo xtr albo cos z egzotykow. Cos w stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja kupuje Aerozine czerwone, ale na razie muszę kasę zbierać, bo taka korba, która chcę bez mała kosztuje 800 zł, ale za to waży niecałe 700 g XX jest korbą dwurzędową, więc trzebaby było cały napę zmieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Popieram koleżankę albo noir albo aerozine. XX to średni pomysł, jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 i korba może być w kolorze połyskującym, bo będzie komponować się z resztą ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Agato ty masz authora czy treka ? czy jeden i drugi. Lotr16 twoja rama vision to rocznik 2004 dobrze myślę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Agato ty masz authora czy treka ? czy jeden i drugi. Lotr16 twoja rama vision to rocznik 2004 dobrze myślę ? Jest przeciez napisane w sigu Agaty :/ PS. wsadzilem lancuch connex'a plus nowa kasete srama... jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Pewnie chodzi JurzeMałopolskiej o to, że piszę w klubie Authora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 http://velo.pl/rowery/?id=428 a co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Malik widzę że Agata ma napisane że ma treka dlatego mnie zdziwiło że piszę w klubie authora i tak sobie podejżewam że może mieć jeszcze authora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Rok temu miałam Authora Basica, ale do sprzedałam A pisze tutaj, bo przyszłam za malikowym egoistem, który mi się podoba pod każdym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 no i spoko Agata, Malik ma bardzo fajny sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ahh nie przesadzajcie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Białe rogi są niepraktyczne. Miałam już wywrotkę i porysowałam jeden W ogóle Malik, Ty to jakieś wywrotki zaliczasz, bo te Twoje rowery to tak jak nówki wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Białe rogi są niepraktyczne. Miałam już wywrotkę i porysowałam jeden W ogóle Malik, Ty to jakieś wywrotki zaliczasz, bo te Twoje rowery to tak jak nówki wyglądają Pewnie ze tak, bylo pare powazniejszych gleb na zawodach. Dwa razy noga zlamana etc. Ale ogolnie rzadko sie wywracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ej a rama Author Context "10 to to samo co egoist ? Na stronie velo jest napisane, że obie są potrójn ie cieniowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ale Context jest zrobione z innego aluminium i z pewnością cięższa o wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.