kubek20 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Założę się że rama więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Z tego, co pamiętam to około 1,5 kg, ale nie mam możliwości wejśc na strone Velo teraz, bo mi w pracy niektóre strony zablokowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 jest napisane, że 1,55 w rozmiarze 19, ale ja obstawiam bliżej 1,65 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 No to waga standardowa jak na aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Doszly w koncu rogi, wlasnie je zamontowalem. Fotki strzele jutro rano bo juz nie mam sil dzisiaj. Powiem Wam ze o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Malik, to co teraz będziesz zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Malik, to co teraz będziesz zmieniać? na razie juz nic nie planuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 łeee to nuuudy Ja zakup kiery odkładam na za miesiąc (w najlepszym wypadku). W tym miesiącu czeka mnie chyba zakup opon na wyjazd w góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 A ja w przyszłym miesiącu już nic nie kupię, bo mnie po prostu nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja też nic nie kupie (mam nadzieje że sie nic nie zepsuje, a suport już zaczął strzelać), zbieram na nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja też nic nie kupie (mam nadzieje że sie nic nie zepsuje, a suport już zaczął strzelać), zbieram na nowy rower U mnie mocno naciagnalem domowe fundusze, wiec ... przerwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja żeby jak najszybciej miec ten rower to pół dnia siedze w ogrodzie i zbieram czereśnie a potem je sprzedaje. Będziecie widzieli jakiegoś fajnego używanego authorka do 2,5 tysiąca złociszy to napiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja zbieram na nową korbę, sztycę, przerzutkę tylną i manetki... Ale to na razie... Potem chcę zmienić heble na jakieś porządne. Czyli hmm... z 3 tys. zł potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Heh, widzę, że choroba "chudego portfela" dotknęła wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ja ją zawsze miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 A mi się przetarł but i musze popłynąc z kasą na buty nowe, a nie na to, co do roweru można by było wsadzić chlip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotr16 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Zamontowałem nowy mostek i rogi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 nawet, nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 nawet, nawet... Na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Tez kupiłam sobie białe rogi, tylko że Bopligtha Teraz tylko siodełko na białe wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Malik :) Saovinko - szybko rób zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Malik: fajnie wygląda z tymi rogami . Ale ja i tak uznaję, że rower ma jeździć nie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Malik: fajnie wygląda z tymi rogami . Ale ja i tak uznaję, że rower ma jeździć nie wyglądać A ja uznaje ze te dwie rzeczy mozna polaczyc i czerpac podwojna radosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 o, nowy biały kapsel Fajny Rozumiem, że zaciski do kół czarne są. Fajnie to wygląda wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Kapsel jak zobaczylem to pomyslalem ze musze go miec Wyglada super. Jutro jazda w teren i sprawdzian rogow PS. Zaciski sa black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.