Mod Team durnykot Napisano 18 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Miało nie być zdjęć!!!!!! Dwa pytania - czemu kierownica BBB? - jak sie sprawują pedały BBB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ile on wazy? PS.Dlaczego biale pancerze, a nie niebieskie? Myslisz, ze wtedy byloby za duzo niebieskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Bike fpytę! Graty za dobór kolorystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No dobra to juz byly ostatnie fotki Co do kierownicy... bardzo fajna waga, wyglad i dostalem zadowalajaca cene. Pedaly jeszcze nie przetestowane Waga na dzisiaj to 9850 gramow. Kolorystka glownie miala byc carbon black/white z domieszka blue i ostatecznie red ( kola ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaise Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Malik tak jak napisał kilroy, kolorystycznie idealny dopracowany pod każdymi względami Biały Nokon wg mnie o wiele lepszy od niebieskiego,z niebieskimi byłby taki"cukierkowy", ale pewnie nieźle widać syf po każdej kałuży, mimo to zawsze białe ramki mi się podobały(Egoist, tegoroczny XTC 2) Jak tam x9 chodzi? Ja na mojej ani trochę luzu. Nie wiedziałem że kcnc też kółeczka do x9 robi,myślałem że tylko do x0 - jestem mile zaskoczony Łańcuch i kaseta też ze srama? Widziałbym tu białą wcs ale jak wszedłeś w karbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Malik tak jak napisał kilroy, kolorystycznie idealny dopracowany pod każdymi względami Biały Nokon wg mnie o wiele lepszy od niebieskiego,z niebieskimi byłby taki"cukierkowy", ale pewnie nieźle widać syf po każdej kałuży, mimo to zawsze białe ramki mi się podobały(Egoist, tegoroczny XTC 2) Jak tam x9 chodzi? Ja na mojej ani trochę luzu. Nie wiedziałem że kcnc też kółeczka do x9 robi,myślałem że tylko do x0 - jestem mile zaskoczony Łańcuch i kaseta też ze srama? Widziałbym tu białą wcs ale jak wszedłeś w karbon Naped jeszcze nie byl testowany, gdyz od kiedy go zalozylem to pada w nieskonczonosc. Mam nadzieje ze w ten weekend w koncu sprawdze nowy sprzet. Lancuch to SRAM PC991 Hollow Pin, a kaseta SRAM PG-980. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Białe kierownice i sztyce są niepraktyczne, bo przy montażu nawet farba może odejść Malik, ostaw rower w domu i nie jeździj nim - szkoda go brudzić naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Zgadzam sie z Saovine - taki piękny, ze szkoda brudzic )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 trudno bedzie musial sie przybrudzic Po to byl skladany zeby jezdzic, juz tak za dlugo stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Rower naprawdę ładny. Świetnie dobrana kolorystyka. Zdjęcia porobione to można go pobrudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ... dzisiaj przejechalem 59km i odczucia sa jak najbardziej pozytywne. Rowerek spisuje sie na medal, chociaz jest pare rzeczy ktore musze skorygowac. Ogolnie rama, kola, naped sram etc. wszystko dziala jak nalezy tj. precyzyjnie, sztywno, szybko Jedynie co mnie wkurzalo to zestaw hayes - ashima. Na poczatku super hebel, ale po paru zjazdach trzeba bylo bardzo mooocno chwytac klamke zeby wychamowac. Na cale szczescie, na polce leza juz avidy elixir CR... mam nadzieje ze w/w sytuacja juz sie nie powtorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jestem ciekaw ,jak Avidy zgrają sie z Ashimami. Moje odczucia po ok. 400 km na zestawie SLX/tarcze Ashima/klocki Ashima są nastepujące: - modulacja średnia - siła w miarę OK - irytujący dźwiek - dłuższe zjazdy wymagają zwiekszonej siły nacisku na klamkę. W mojej opinii tarcze Ashima nie nadają się na poważniejsze wypady, do jazdy po płaskim są wystarczajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dlatego zastanawiam sie czy nie wsadzic tarcz avidowskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Malik, masz najnowsze czy starsze X-9? Bo coś nie kojarzę by do starszego typu można było wcisnąć coś od KCNC edit Zlookałem ostatnią fotkę i faktycznie, masz najnowsze X-9. Więc jednak prawdą jest że można zakładać do nich kółeczka KCNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Malik, masz najnowsze czy starsze X-9? Bo coś nie kojarzę by do starszego typu można było wcisnąć coś od KCNC edit Zlookałem ostatnią fotkę i faktycznie, masz najnowsze X-9. Więc jednak prawdą jest że można zakładać do nich kółeczka KCNS Koleczka spisuja sie rewelacyjnie jak rowniez cala grupa X9 Poki co dzisiaj zalozylem avidy elixir cr carbon wraz z tarczami 160mm przod,tyl. Radosc ... bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 25 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Malik, jak pedały sie sprawdzają? Jako czepialski pomyslałbym nad innymi chwytami ( Boplight lub Ritchey WCS ) i - to juz dla większej niebieskości - pancerze na niebiesko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Malik, jak pedały sie sprawdzają? Jako czepialski pomyslałbym nad innymi chwytami ( Boplight lub Ritchey WCS ) i - to juz dla większej niebieskości - pancerze na niebiesko. Pedały spisują się rewelacyjnie. Stopa nie goni w nich jak w shimano. Jestem z nich bardzo zadowolony. Co do chwytów ... to bedą zmienione, gdyż teraz mam 90'tki, które sa za małe na moją dłoń. Ale nie mogłem zamontować większych gdyż objemka od pushloc'a nie pozwala mi na to. Czekam na matchmaker'a, który pozowli mi zamontować na jednej objemce - trzy rzeczy tj. klamke od hamulca, manetke i pushloc'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 za######isty jest ten author Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzieki wielkie Jezdzi rowniez bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Zapodaj fotki po jeździe w błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Zapodaj fotki po jeździe w błocie Jak pojade w trase to specjalnie go wybrudze dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb2k6 Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Malik świetny rower. Powiedz mi czemu wybrałeś X9? Ze względu na wagę, cenę czy coś innego ? Bo w sumie korbę masz XT a reszta już SRAM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Malik świetny rower. Powiedz mi czemu wybrałeś X9? Ze względu na wagę, cenę czy coś innego ? Bo w sumie korbę masz XT a reszta już SRAM... Wybralem X9 ze wzgledu na duzo pozytywnych opinii. Potwierdzeniem tego jest nieznikajacy banan z mojej twarzy Wszystko chodzi szybko i precyzyjnie. Natomiast co do korby... za ta cene nie bylo nic konkretnego - dlatego wybor padl na XT. W przyszlosci planuje korbe KCNC albo cos innego co bedzie fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Panowie na jakiś czas wypisuję się z klubu. Poniżej zamieszczam zdjęcie powodu Rama A-ganga ze mna zostaje. Coś jeszcze na niej złożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Panowie na jakiś czas wypisuję się z klubu. Poniżej zamieszczam zdjęcie powodu Rama A-ganga ze mna zostaje. Coś jeszcze na niej złożę Zdrajca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.