siwy84 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Nieźle chociaż trochę duża koza Ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Hi Dołączam do klubu:) http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry552881 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam Panowie potrzebuje piwoty do ramy Author Vision bodajze z 2007 r. ( czerwono-srebrna ). Jeśli ktoś ma zbędne to proszę o kontakt. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 mbike - widzialem Twoj rowerek w dziale mani lekkosci - bardzo fajna maszyna. Jak Ci się na tym jezdzi? Jak zawieszenie? I jesli mozna spytac to dlaczego author? Przeciez to tylko jednozawias? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja niestety odchodzę z klubu Authorowców, ale na moim authorku teraz będzie śmigać ma Więc wiele korzyści to przyniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoEZ Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam szanownych klubowiczów Kończę składać nowy rowerek, więc czas się ujawnić i przyłączyć się do klubu. Na razie tylko specyfikacja, zdjęcia zrobię po skończeniu dzieła. Rama: Author Traction Rozmiar: 19" Widelec: RST MAGNESIUM T4 Stery: Ritchey Logic Mostek: PRO PLT 90mm Kierownica: Ritchey WCS 580mm Rogi: Giant Sztyca: Ritchey Comp 400mm Obejma podsiodłowa: Author Siodełko: WTB Speed V Koła: Mavic Crossride Opony: Maxxis Xenith 1.5 Klamkomanetki: XT DualControl Przerzutka przednia: XT Pancerze: Shimano Przerzutka tylna: XT RD-M770 (odwrotna) Hamulce: Tektro V'ki (będzie XT) Korba+Suport: LX FC-M583 26-36-48 HT II Łańcuch: LX (będzie XTR) Kaseta: LX 11-28 9b Pedały: Shimano PD-M520 Chwyty: Ritchey WCS AKCESORIA Lampa p: CAT EYE EL-530 Lampa t: Sigma Licznik: Sigma BC 1200 Podświetlenie: Sigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Całkiem spoko maszynka się zapowiada. Ważyłeś go już czy nie zwracasz uwagi na wagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoEZ Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie mam za bardzo na czym ważyć. Rowerek jeszcze przytyje, bo będzie bagażnik i sakwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoEZ Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Rowerek już skończony. Link do albumu picasa ze zdjęciami: http://picasaweb.google.pl/adamoE20/Author...CK-BuYii2LH3Dg# Powinno zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja rowniez jak mody odchodze od authorowcow.... ale na pewno bede dalej tu zagladac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nieźle chociaż trochę duża koza Ile masz wzrostu? Wzrostu mam 185-188 cm Rowerek jest właśnie w trakcie składania, koła, kokpit, tylna przerzutka korba założone. Teraz czeka do olinowanie i przednia przerzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dorzucam specyfikacje nowo-zlozonego A-Ganga. Rowerek, jak dla mnie bajka, chociaz moze to dlatego ze przersiadlem sie z 19" Fuji;] Rama: Author A-Gang P.M. 2006 16,5" Widelec: RS Tora 302 U-Turn Stery: Dartmoor Moloko Mostek: Truvativ Hussefelt 40mm Kierownica: Truvativ Hussefelt DH-Riserbar 31,8mm Sztyca: Ritchey Comp 400mm Obejma podsiodłowa: Author Siodełko: Selle Italia Trimatic 2 Koła: przod Mavic D521, Grimeca, Sapim / tyl Mavic D521, Dartmoor Free-Force, DT Alpine III Opony: przod Schwalbe Racing Ralph / tyl Conti Explorer Manetki: Sram X-7 Przerzutka przednia: LX Pancerze: Jagwire Ripcord L3 Przerzutka tylna: Sram X-7 Hamulce: Juicy Five 160/160 Korba+Suport: Hone FC-M600-3 Łańcuch: Sram PC-48 Kaseta: Sram PG-850 Pedały: VP (platformy) Chwyty: Tioga Mushy Inne: Lampki przod/tyl: Cateye Licznik: Cateye TomoXC Najblizsze zmiany to przednia tarcza - 185mm Avid i licznik GPS Mainnav MG-950DL. Rowerek Byl skladany pod enduro, z tym ze wiekszosc czesci przeszla ze starego. Fotki: http://picasaweb.google.pl/ecyton/MyBike# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marius Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No to ja też dołącze do klubu, chociaż już chyba ostatni rok pojeżdże na moim authorze. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ca65b5a16f54956.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 b1ogusz - swietna maszynka ale daj zdjecie ogolne - calosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Na razie pochlania mnie praca, jak znajde chwile to zrobie fotke na swiezym powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie musi byc na powietrzu, dawaj taką z domu Chce zobaczyc jak wyglada Twoja interpretacja ganga enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jest juz na picasie, ino bez przedniego hampla jeszcze, bo czekam na adapter do 160. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam serdecznie wszystkich Author`maniaków jestem tu całkiem świeży ale cieszę się że znalazłem ten temat i Brać Authorowską Zatem mój rowerek to: Rama: Author Vision columbus CZERWONY 2003 19" Widelec: Manitou Black Comp Stery: Ritchey Mostek: Zoom Kierownica: Ritchey Rrzer WCS Sztyca: Ritchey PRO Obejma podsiodłowa: CODA Siodełko: Selle Italia trans am Koła: przod Mavic X517 + szprychy DT Swiss + piasty Mars 9000 Opony: IRC MYTHOS 2.1 Manetki: Sram X-9 Przerzutka przednia: Shimano XT Przerzutka tylna: Sram X-9 Hamulce: SRAM 7.0 Korba: Shimano LX Łańcuch: Sram Kaseta: Sram Pedały: Shimano PD-M (numeru nie pamiętam) Chwyty: Author Dźwignie hamulca: SRAM 9.0 SL Niektórych nazw konkretnie nie pamiętam bo rowerek składałem w roku 2003 i sprawuje mi się do tej pory dobrze:) aczkolwiek tak samo jak niektórzy wyżej pisali, STRZELA MI RAMA ;/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Niezła maszynka, ja swój mam praktycznie ukończony i niedługo wrzucam rozpiskę + fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCaro Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam!!! Jestem swiezy w tym temacie jak i na forum... Moja maszyna to(nic specjalnego): Rama-author kinetic 2006-17" amor-na razie sztywny bo RST padł-w planach nowy rower z tzw. Ryśkiem-r7 koła-przod-mavic x222,tył-mavic 317 opony-jakies micheliny-kiepskie sztyca-accent-350mm-31,8mm siodło-selle italia(kumple mowia ze deska)w sumie racja bo gabki prawie nie ma-jakis stary model hample-Avidy sd5 mostek-WCS-110mm kiera stalowa-bo alu zawsze polamie manetki-LX 2007 przezutka przod-DEORE przezutka tyl-SLX korba-deore na octalink kaseta-LX Lancuch XT albo LX klamki-deore pedaly-wysluzone pd-m540 na razie taki-w planach nowy rower-A tak nawiasem jestem mlody-mlo dziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja mam visiona, strzela mi rama i planuję zamianę na używanego introverta.... nie ma ktoś ramy 17,5 cala do sprzedania ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 garbinet z którego rocznika masz tego visiona to rama eistona ? ja nie mam problemów ze strzelającą ramą w swojim modusie na ramie włoskiej columbusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A gdzie wam te ramy "strzelają"? W którym miejscu/miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A oto mój Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Całkiem spoko rowerek Jeszcze tylko zważ wszystko dokładnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.