sosobass Napisano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 zmień sobie opis pod nikiem Sprzet: Trek, na Sprzet: Author (rura), oczywiście że możesz być w klubie author teraz wybuścił na rynek bardzo dużo osprzetu!! składaj powoli a może niebawem złożysz ramę authora i bedziesz juz pełnoprawnym członkiem klubu. a tak na serio to zapytaj prezesa i założyciela klubu Żbika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Author w ogole wypuszcza duzo fajnego osprzetu i akcesorii zwlaszcza i co najwazniejsze po przystepnych cenach w porownaniu do konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ja mam koszyk i bidon z Authora :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 ja mialem rower Authora ale mi go ................ .................. (piiiiii piiiii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Klub się powiększa.. ja poza rowerem, pedałami SPD, siodłem, piastami, dętką, łyżkami, nic juz niemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio Napisano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 hej hej , Sobas ja również jestem ze stagardu:)) czasem Cie widze jak smigasz po wyszynsiego strasse:))) http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=...ew&image=230134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio Napisano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 oki , mo sprzęt : ramka AuThoR VersuS - biala ( kombinowalem jak moglem z jej zakupem , bo w listopadzie 2003 juz jej nigdzie w sklepach niebylo , ale velo jakos zalatwilo , gdzies z magazynu:))) - mostek i kiera North Shore - kola - Rigda + Michelin - Przerzótka 9.0 i 7.0 - kaseta i korba sramik ./ - hamulec jeden:))) v- - siodlo San-Marco - SPD shimanko Jak widac niemam przedfniego hamulca m, wiec jakby ktios cos mial ciekawegon na handel to walic na maila;)) . tarcza na przód:)) obecnie czekam i czekam na blotnik THE - ale cos chlopaki z ride-zone.com sie opierada.... ) pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 widzę, że załoga ze stargardu się powiększa na forum i bardzo dobrze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 I bardzo dobrze... bo maraton w Puszczy sie zbliża Witam radzio :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 a przed maratonem MASA ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 17 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Do klubu przyjmuję jedynie posiadaczy ram lub całych firmowych rowerów Author'a :wink: Mając jakieś inne gadżety tejże formy dostajecie się na listę kandydatów do tego wielmożnego klubu - grona posiadaczy tak wspaniałych "maszyn" :wink: Ale od torebki Authora już tylko mały krok do zakupu ramy czy "firmówki" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Właśnie. Mały krok :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Właśnie. Mały krok :mrgreen: Kacu przecież my mamy swoje Treki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Prezes wrócił...dawno Cie nie było Żbiku )) łubudubu, łubudubu, niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam...to pisałem ja sosobass trener II klasy )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 17 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Wróciłem wróciłem... I mam nadzieję, że już na dłużej... :? Jednak z powodu pracy i "rodzinnych obowiązków" nie siedziałem na rowerku ponad 6 tygodni... :cry: Strach się bać jak wygląda moja forma i kondycja... :roll: Od jutra trening codziennie :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 17 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 I kolejnych parę ramek Author'a z allegro: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=29507071 - nowa Sector 17' + suport XT :!: (450zł) http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=29511028 - Egoist 2002 19' (800zł) http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=29438504 - nowe Vision 2003 17' (630zł) http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=29674356 - Modus 19' Zachęcam i polecam :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Właśnie. Mały krok :mrgreen: Kacu przecież my mamy swoje Treki Dokładnie, może nawet kącik TREKBIKECLUB na xc-zone powstanie. Ja sie zapisuje, i kilku kolegów pewnie też !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 No to otwierać sobie TREKBIKECLUB i wynocha nam z Author'a :wink: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Hehe... Kelly'si, GFiszerowcy i Trekowcy pozakładali sobie swoje kluby na forum i chcą nam zrobić konkurencję Ale my się nie damy :!: Dawać tu jakieś info o nowościach Author'a, opinie na temat posiadanych produktów, ich wady i zalety itp. Czekam :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Tyle żeby się jakieś sprzeczki nie porobily :? W końcu bikerzy to jedna rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jakie sprzeczki :?: My mamy swoje maszynki i nie negujemy innych firm. Pewnie gdybym miał Treka albo GF założyłbym inny klub. Wszystkim życze powodzenia i żeby wszystkie kluby rozrosły się do rozmiarów Lotto PZU S.A. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 lotto nie jest az takie duże tylko budżet ma olbrzymi ) Żbiku chce zostac WICE_PREZESEM naszego klubu ds. infrastrukrury drogowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Hmmm... Muszę się zastanowić... OK :!: [center:5f7ca86623]SOSOBASS Wice-Prezes ds. Infrastruktury Drogowej[/center:5f7ca86623] ps. A co to takiego ta Infra...coś tam :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 jak to co np: ścieżki rowerowe (z odwodnieniem, oświetleniem) !!! dlatego ja jestem ds. In.Drogowej , wykształcenie zobowiazuje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 19 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 aaaa... To teraz już wiem co to ta Infrastruktura oznacza :wink: Na walnym zgromadzeniu naszego klubu, po wspólnych naradach i głosowaniu zostałeś nowym Wice-Prezesem Klubu:!: Należność za wybór na to stanowisko proszę wpłacić na moje prywatne konto na Seszelach. Kwota i nr konta przyjdzie mailem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.