Skocz do zawartości

[pokój] Akcenty rowerowe w Twoim pokoju.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, macie może jakieś akcenty rowerowe w waszych pokojach?

U mnie jak na razie stoi rower, który pełni funkcję wieszaka na ubrania : D W przyszłości mam zamiar gdzieś kupic jakąś ramkę szosową i powiesic na ścianie :)

Pozdrawiam.

ps. szukałem podobnych tematów, lecz wyszukiwarka nic nie znalazła

• Mod Team
Napisano

Na tablicy korkowej mam powieszone trzy własnoręczne rysunki:

1. Damper

2. Marzocchi Bomber

3. Rower do DJ Kony

Oczywiście wzory brałem z gazety rowerowej.icon_mrgreen.gif

Napisano

Licznik i trzy lampki. To by było na tyle :) Prawdziwy akcent prawdziwego jeźdźca, który jeździ na tym co ma w zasięgu ręki :D

Napisano

Rower, kilka lampek na półce (także aparat, komórka, gps, które biorę na rower) pasek od pulsometru i smyczka z kluczykiem do zapięcia.

Zdarza się, że na widoku są jakieś ubrania rowerowe, lub np rękawiczki, czy butelka z napojem.

Napisano

Na jednej ścianie wisi zapasowe koło, na drugiej mam półkę z zużytymi i uszkodzonymi częściami; kaseta, 2 łańcuchy, gripy, siodełko, mostek, suport, zacisk podsiodłowy, gips sprzed dwóch lat, starte klocki hamulcowe, top cap, spinka, części przybywa :)

Napisano

Jak już pytacie to w pokoju u mnie:

- stoi rower,

- kask na półce,

- kilka medali i pucharków z imprez rowerowych,

- gro numerków startowych na tablicy korkowej,

- kilka smyczy o tematyce rowerowej,

- strzałki i wykrzykniki z trasy jednego maratonu,

- skrzynka z narzędziami oklejona naklejkami różnych producentów,

- kilka książek o tematyce stricte rowerowej,

- podkładka pod szklankę/piwo z czeskiego wyścigu 24h,

- karton po kasku Giro jak się okazało świetnie się sprawdza do trzymania różnego rodzaju gazet - między innymi też o tematyce rowerowej,

- można też zaliczyć do tego wiszące na ścianie mapy z gór,

- w okresie zimowym serwisowane części leżą na półce.

I to tak z grubsza bo wymieniać można długo, a nawet i jeszcze dłużej. Kiedyś jeszcze na biurku stała rama.

Napisano

Hmm u mnie standardowo:) dwa pokoje dwa rowery, na szafie kask i rękawiczki, mam szufladke pełną części, okularów, narzedzi) tapeta z moim rowerkiem no i czesto można znaleźć np pompkę do amora itp...

Napisano

- strzałki i wykrzykniki z trasy jednego maratonu,

:P

pokój służy mi jako warsztat tuningowy.

jest tu więc spora część roweru który składam na ten rok. jest też dremel, imadło, wszędzie pilniki, frezy ...

na biurku modowane elementy. w szafce te już zmodowane. jest pudełko ze śrubkami i innymi drobiazgami. są gazety, numerki startowe...

Napisano

Osiem tarcz hamulcowych zawieszonych na półce oraz numery startowe z wyścigów na ścianie :P

Oraz mój główny sprzęt na wyścigi, w którym robię zmiany na nowy sezon

• Mod Team
Napisano

Mam odpowiedz: susza sie :wallbash:

Chleb razowy, zmielony lub pokruszony po wysuszeniu dodaje specyficznego smaku gulaszowi. Poza tym zageszcza sos.

Szacunek...

I.

Napisano

Do niedawna całą przestrzeń pod łóżkiem wypełniały pudła z ramą, kołami itd. Teraz cały rower stoi oparty o ścianę, inne części na półce a pudełka po częściach w szufladzie. Do tego jeszcze imbusy, śrubokręty i kilka kluczy.

Aaa, i zapomniałem o 2 obręczach schowanych za otwartymi drzwiami.

Napisano

Dwie osoby, każda z dwoma rowerami. Efektem jest takie coś:

Pokój "gościnny":

37322247145a628am.jpg

Sypialnio-komputerownia:

0609b479f63ba767m.jpg

:)

Fulle w kawałkach z racji drobnych robótek, ale normalnie stoją w całości.

Przydałby się trzeci pokój wyłącznie na rowery...

Napisano

:)

pokój służy mi jako warsztat tuningowy.

jest tu więc spora część roweru który składam na ten rok. jest też dremel, imadło, wszędzie pilniki, frezy ...

na biurku modowane elementy. w szafce te już zmodowane. jest pudełko ze śrubkami i innymi drobiazgami. są gazety, numerki startowe...

nie do końca rozumiem czemu " :) ", sprzątając jedną trasę mogłem sobie zabrać ;) fajnie wyglądają na ścianie.

• Mod Team
Napisano

Przydałby się trzeci pokój wyłącznie na rowery...

pffff... Minimalista... Ja bym tam chcial cale pietro. Osobny pokoj na kolekcje staroci, osobny na garderobe wspolczesna, osobny na rowery w biezacym uzytkowaniu i do tego warsztacik z wanna do zalewania opon mlekiem i oczywiscie kompresorem :)

Ehhhhh.... By sie chcialo...

Szacunek...

I.

Napisano

A ja mam w pokoju z rowerowych akcentów:

- kalendarz 2010

- wiszący zegar przerobiony z małego koła rowerowego (moja własna produkcja)

- kask :rolleyes:

Napisano

U mnie w pokoju wygląda to tak:

-na półce leży rama

-jakiś tam plakat, nalepki itp.

-masa prasy rowerowej

-trochę części na półkach

-na biurku na honorowym miejscu leżą moje połamane Cranki

-numerki startowe

A no rower mam osobne ciepłe pomieszczenie:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...