twix09 Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Witam, macie może jakieś akcenty rowerowe w waszych pokojach? U mnie jak na razie stoi rower, który pełni funkcję wieszaka na ubrania : D W przyszłości mam zamiar gdzieś kupic jakąś ramkę szosową i powiesic na ścianie Pozdrawiam. ps. szukałem podobnych tematów, lecz wyszukiwarka nic nie znalazła
Desperados Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 U mnie jak na razie też stoi rower w pokoju ale w najbliższym czasie planuje wyczyścić stary amortyzator i powiesić go na ścianie
Mod Team bogus Napisano 20 Lutego 2010 Mod Team Napisano 20 Lutego 2010 Na tablicy korkowej mam powieszone trzy własnoręczne rysunki: 1. Damper 2. Marzocchi Bomber 3. Rower do DJ Kony Oczywiście wzory brałem z gazety rowerowej.
Fludi Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Tak, główny akcent rowerowy w pokoju, to rower A poza nim laptop jest obklejony nalepkami Mavic, RS, Truvativ, Avid... I jest rowerowa tapeta na pulpicie
Qamal Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Licznik i trzy lampki. To by było na tyle Prawdziwy akcent prawdziwego jeźdźca, który jeździ na tym co ma w zasięgu ręki
fredzio Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Rower, kilka lampek na półce (także aparat, komórka, gps, które biorę na rower) pasek od pulsometru i smyczka z kluczykiem do zapięcia. Zdarza się, że na widoku są jakieś ubrania rowerowe, lub np rękawiczki, czy butelka z napojem.
Mod Team sznib Napisano 21 Lutego 2010 Mod Team Napisano 21 Lutego 2010 Hmm, obraz mówi więcej niż 1000 słów : ogólnie 2 rowery, pełno części, pokój pełni rolę warsztatu/siłowni
arroyo Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Na jednej ścianie wisi zapasowe koło, na drugiej mam półkę z zużytymi i uszkodzonymi częściami; kaseta, 2 łańcuchy, gripy, siodełko, mostek, suport, zacisk podsiodłowy, gips sprzed dwóch lat, starte klocki hamulcowe, top cap, spinka, części przybywa
Robert Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Jak już pytacie to w pokoju u mnie: - stoi rower, - kask na półce, - kilka medali i pucharków z imprez rowerowych, - gro numerków startowych na tablicy korkowej, - kilka smyczy o tematyce rowerowej, - strzałki i wykrzykniki z trasy jednego maratonu, - skrzynka z narzędziami oklejona naklejkami różnych producentów, - kilka książek o tematyce stricte rowerowej, - podkładka pod szklankę/piwo z czeskiego wyścigu 24h, - karton po kasku Giro jak się okazało świetnie się sprawdza do trzymania różnego rodzaju gazet - między innymi też o tematyce rowerowej, - można też zaliczyć do tego wiszące na ścianie mapy z gór, - w okresie zimowym serwisowane części leżą na półce. I to tak z grubsza bo wymieniać można długo, a nawet i jeszcze dłużej. Kiedyś jeszcze na biurku stała rama.
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Hmm u mnie standardowo:) dwa pokoje dwa rowery, na szafie kask i rękawiczki, mam szufladke pełną części, okularów, narzedzi) tapeta z moim rowerkiem no i czesto można znaleźć np pompkę do amora itp...
truskawka Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 rower na ścianie nad łóżkiem , klucze imbusowe porozrzucane po pokoju, i rowerowa tapeta na kompie
marsman Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 - strzałki i wykrzykniki z trasy jednego maratonu, pokój służy mi jako warsztat tuningowy. jest tu więc spora część roweru który składam na ten rok. jest też dremel, imadło, wszędzie pilniki, frezy ... na biurku modowane elementy. w szafce te już zmodowane. jest pudełko ze śrubkami i innymi drobiazgami. są gazety, numerki startowe...
.PaVLo. Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Osiem tarcz hamulcowych zawieszonych na półce oraz numery startowe z wyścigów na ścianie Oraz mój główny sprzęt na wyścigi, w którym robię zmiany na nowy sezon
XxUzixX Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 U mnie wisi 6 antyram z Rowerami. Stary Amortyzator wisi na ścianie i zegarek Rock Shox
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Lutego 2010 Mod Team Napisano 21 Lutego 2010 Hmmm... To sie nazywa pozytki z mieszkania (na razie) samemu xD Szacunek... I.
twix09 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Mam pytanie, co robią te kromki na kaloryferze?
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Lutego 2010 Mod Team Napisano 21 Lutego 2010 Mam odpowiedz: susza sie Chleb razowy, zmielony lub pokruszony po wysuszeniu dodaje specyficznego smaku gulaszowi. Poza tym zageszcza sos. Szacunek... I.
Mephistofeles Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Do niedawna całą przestrzeń pod łóżkiem wypełniały pudła z ramą, kołami itd. Teraz cały rower stoi oparty o ścianę, inne części na półce a pudełka po częściach w szufladzie. Do tego jeszcze imbusy, śrubokręty i kilka kluczy. Aaa, i zapomniałem o 2 obręczach schowanych za otwartymi drzwiami.
bendus Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Dwie osoby, każda z dwoma rowerami. Efektem jest takie coś: Pokój "gościnny": Sypialnio-komputerownia: Fulle w kawałkach z racji drobnych robótek, ale normalnie stoją w całości. Przydałby się trzeci pokój wyłącznie na rowery...
Robert Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 pokój służy mi jako warsztat tuningowy. jest tu więc spora część roweru który składam na ten rok. jest też dremel, imadło, wszędzie pilniki, frezy ... na biurku modowane elementy. w szafce te już zmodowane. jest pudełko ze śrubkami i innymi drobiazgami. są gazety, numerki startowe... nie do końca rozumiem czemu " ", sprzątając jedną trasę mogłem sobie zabrać fajnie wyglądają na ścianie.
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Lutego 2010 Mod Team Napisano 21 Lutego 2010 Przydałby się trzeci pokój wyłącznie na rowery... pffff... Minimalista... Ja bym tam chcial cale pietro. Osobny pokoj na kolekcje staroci, osobny na garderobe wspolczesna, osobny na rowery w biezacym uzytkowaniu i do tego warsztacik z wanna do zalewania opon mlekiem i oczywiscie kompresorem Ehhhhh.... By sie chcialo... Szacunek... I.
marsman Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 nie do końca rozumiem czemu " ", nie napisałeś czy zbierałeś je po czy w trakcjie
Robert Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Niech będzie moje niedopatrzenie Oczywiście po
Serdelski Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 A ja mam w pokoju z rowerowych akcentów: - kalendarz 2010 - wiszący zegar przerobiony z małego koła rowerowego (moja własna produkcja) - kask
WojteK# Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 U mnie w pokoju wygląda to tak: -na półce leży rama -jakiś tam plakat, nalepki itp. -masa prasy rowerowej -trochę części na półkach -na biurku na honorowym miejscu leżą moje połamane Cranki -numerki startowe A no rower mam osobne ciepłe pomieszczenie:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.