eloo Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Witam szukam pulsometru biegania/jazdy na rowerze. Z racji ograniczenia do 200zł pozostało mi wybrac jeden z tych trzech: pc-15, onyx classic i onyx easy. Od pulsometru wymagam bezawaryjności oraz tego zebym mógl ustawić sobie przedział pulsu i zeby on tego pilnował, najlepiej pikal jak wyjde z tego zakresu, inne bajery sa zbędne. Najbardziej skłaniam sie do onyxa easy bo najbardziej mi sie z wygladu podoba a roznice w cenie pomiedzy nimi to 10zł.
Moloch89 Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Ja polecam pc15, jest najtańszy z tych 3 a ma najwięcej funkcji, w pc15 możesz sobie ustawić 3 strefy a w easy chyba tylko jedną?
eloo Napisano 20 Lutego 2010 Autor Napisano 20 Lutego 2010 a nie masz zadnych problemow z łacznością z nadajnikiem??
RAFI1784 Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Rozmawiam na ten temat i podobno do biegania, widzę nie ma sensu kupować sigmy, lepiej zainwestować w polara najprostszego..
Moloch89 Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 a nie masz zadnych problemow z łacznością z nadajnikiem?? nie mam żadnych problemów, jak biegam z kumplem to jego pulsometr zciąga mój sygnał i pokazuje mój puls:D a w moim pc15 dalej mam mój prawidłowy Za tą kase chyba najlepszy wybór.
czarnaMAMBA Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Mam onyxa fit. Używam go do jazdy na rowerze, spinningu i fitnessu. Jestem zadowolona. Z łącznością jest tak, że jak nie jest kodowany sygnał to jadąc koło kogoś z takim samym systemem przekazu niestety pulsy się nakładają i jeden sciąga druugiego.
LeeS Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Moim zdaniem powinieneś dolozyc do Fita ... Na allegro 199 + przesylka wiec nie jest to jakies przymieranie glodem. Sam mam porownanie - ja mam Fita, kumpel ma PC15. Glowne roznice na plus to : - Pamięć 7 treningów - Możliwość porównywania 12 miesięcy i 12 tygodni wstecz ( pamięć ) - Możliwość wyboru miedzy trzema strefami, a jedna zdefiniowana ( w PC 15 tylko 3) - Kodowany sygnał - Lepsza podstawka na kierownice - na szosie nawet nie zapinasz zegarka Co do synalu gubienia nie ma, czasami przy słabej baterii nie chce się zsynchronizować - trzeba wtedy pomoczyc opaske i jest git Szczerze polecam Onyx Fit
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.