fredzio Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Na dodatnich temperaturach jeżdżę w spodniach Rogelli Biella z membraną, i z gołą pupą. Zastanawiam się jak powinienem się ubrać na mrozy? Do tej pory, gdy było zimniej, na gołą pupę, ubierałem krótkie spodenki kolarskie pod długie spodnie membranowe. Czy w zimie jeździ się z gołą pupą? Czy pod spodnie z membraną, zakłada się bieliznę typu, np Spodnie Termoaktywne BRUBECK I wtedy należy na goła pupę założyć te termoaktywne i spodnie Windstopper i jest OK? Czymś się różni bielizna / spodnie termoaktywne, od kalesonów oddychających? A może lepiej zakładać jeszcze majtki termoaktywne? COOLMAX oddychająca bielizna W jakich temperaturach, zalecacie same spodnie membranowe, w jakich, pod spodnie bieliznę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Czy zakładać dodatkową bieliznę czy nie, to musisz sam stwierdzić jaki jest Twój komfort cieplny. Jednym koło 0 będzie gorąco i będą jeździć jeszcze w krótkich, a inni zakładają jeszcze bieliznę pod długie spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Gacie termo sobie kup. A jak jeszcze za zimno to takie jak pisałeś termo Brubecki zakup. To świetna firma. Ciuchy leżą jak ulał i są bardzo wygodne. Mam półgolf - jest rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 fredzio zadał pytanie :cyt. Czy w zimie jeździ się z gołą pupą? Można ,ale to może być trochę prowokujące ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Apropo's gołej dupy: Nie miał bym nic przeciwko, nawet może to ciekawie wyglądać pod warunkiem że to laska będzie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja przy mrozach ubieram krótkie spodenki z wkładką, na to zwykłe bokserki i na to długie spodnie z lycry. Taki zestaw jest dla mnie odpowiedni żeby nie było zimno w klejnoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja przy mrozach ubieram krótkie spodenki z wkładką, na to zwykłe bokserki i na to długie spodnie z lycry. Taki zestaw jest dla mnie odpowiedni żeby nie było zimno w klejnoty. Wygodnie tak w dwóch parach spodni z wkładką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 przypuszczam że Odi ma długie spodnie bez wkładki, bo takie też są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a jeżeli nie ma to też jest wygodnie. Sam zimę przejeździłem w wersji Długie z pieluchą i "meszkiem",termo kalesonki i krótkie z wkładką. Jeździłem również w tej samej kombinacji tylko długie bez wkładki i nie czułem różnicy. A zapomniałem. Na kolanka dodatkowo pod spodenki wciskam szmatkę z polarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Długie, które zakładam jako kolejną warstwę są bez wkładki. Nie próbowałem jeździć z 2 wkładkami, ale zaciekawiliście mnie tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 3 Marca 2010 Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 zima to chyba najwazniejsze zeby klejnoty nie zamarzly bo nie wymieniaja na gwarancji i nie wazne jak i ile na siebie wkladamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.