zander Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 mam nową kasetę shimano 600 i łańcuch hg 90 kupione dawno temu chciałbym dokupić teraz nową korbę jakie dzisiejsze korby będą kompatybilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Jeżdżę z napędem 8 rzędów, korbę mam taką: http://www.probikes.pl/index.php?item=946 wszystko chodzi ok (oczywiście lepiej brać wersję na octalink, bo też jest). Dobra korba, moja swoje przeszła, skoki np. i nic jej nie jest, pomimo że jest na kwadrat. No i cena nie wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Jeżdżę z napędem 8 rzędów, korbę mam taką: http://www.probikes.pl/index.php?item=946 wszystko chodzi ok (oczywiście lepiej brać wersję na octalink, bo też jest). Dobra korba, moja swoje przeszła, skoki np. i nic jej nie jest, pomimo że jest na kwadrat. No i cena nie wysoka. FC-M442 jest na octalink, według mnie dobry stosunek cena/jakość i tylko octalink (dlaczego tylko, zwiększa sztywnośc i naprawdę warto dołożyc kasę na nowy suport) - powinnienes się zamknąc w kwocie 150zł z korbą + najtańszy suport + wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zander Napisano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 to ma być korba do szosówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 jesli cie stac to kup cos tiagra w gore oczywiscie na ht2 mialem w gorlalu juz slx jak zmienialem korbe w szosie i spodziewalem sie zwiekszenia sztywnosci ale juz piwesze wpiecie wywarlo na mnie wrazenie - ogromna sztywnosc korby w ropownaniu do kwadratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.