elektronik Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Witam Jestem tu nowy ale z rowerami mam do czynienia nie od dziś. Postanowiłem więc zamienić swojego, trochę już wyeksploatowanego Krossa na coś lepszego. Zainteresowany jestem używanym rowerem GT AGGRESSOR XC 2. W związku z tym chciałbym usłyszeć kilka opinii od tych którzy mieli styczność, bądź posiadają ten model. Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki.
Andrew Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Może pokaż zdjęcia tego roweru, powiedz w jakim jest stanie. To jest stary sprzęt i może być już mocno wyeksploatowany. Poza tym jest to rower z niskiej półki, więc rewelacji po nim bym się nie spodziewał
elektronik Napisano 19 Lutego 2010 Autor Napisano 19 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/item922718569_gt_aggressor_xc_swietny_stan_100_sprawny.html Tu jest cały opis i zdjęcia.
Andrew Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo średnie hamulce, średni napęd. Amortyzator z niemal najniższej półki. Może 1000zł bym za niego dał, choć musiałby być w naprawdę dobrym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.