Skocz do zawartości

[hamulec tarczowy] montaż dfo ramy KTM Life Track

grendalf44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym założyć hamulce tarczowe, ale z tyłu przy ramie nie widzę żadnych uchwytów do których mógłbym przykręcić zacisk hamulca. Czy dobrze myslę, twierdząc że nie da się założyć na tył mojego roweru hamulców tarczowych czy istnieje jakaś możliwość, z góry mówię że nie interesuje mnie żadne dospawywanie uchwytów u Pana Mietka :)w celu lepszego rozeznania wklejam zdjęcie.

http://img534.imageshack.us/img534/117/zdjcie182.jpg

nie no nie bede zmieniał ramy tylko dlatego że nie mogę załozyc tarczówek heheheh pogodze sie z tym i nadal będe używał Vek. A rower służy mi do trekkingu więc tarcze byłby tylko moja fanaberia a nie koniecznością :)

W każdym razie chciałem wam bardzo podziękować za utwierdzenie mnie w moim przekonaniu :) Pozdrawiam!!

• 6 miesięcy temu...
Gość Przemek2288

a ja ma takie pytanko odnosnie własnie montazu hamulca tarczowego

nosze sie z zamiarem załozenia takiego hamulca na przednie koło ale zastanawiem mnie czy piasta koła musi byc przystosowana do tego czy moze byc taka zwykła ?

Gość Przemek2288

ale szybka odpowiedz ;] nie spodziewałem sie ;D

a mogłbys mi podac link do jakiejs piasty przystosowanej do hamulca tarczowego zebym sie mogł przyjzec temu ustrojstwu ? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...