bartek4don Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Witam Czy spotkał się ktoś z ubraniami marki lub z logo CUBE? na tym filmiku koleś ma bluzę z logo CUBE Orientuje się ktoś może czy jest gdzieś możliwość zakupu podobnej odzieży?
SilverXC Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Witam Czy spotkał się ktoś z ubraniami marki lub z logo CUBE? na tym filmiku koleś ma bluzę z logo CUBE Orientuje się ktoś może czy jest gdzieś możliwość zakupu podobnej odzieży? Tutaj możesz obejzec sobei kolekcje – strona CUBE: http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/accessoires-teamline_id_36482_.htm Generalnie w polsce pojawiaja się czasem na allegro, ja widziałem w jakichs zagranicznych sklepach ale ceny sa cholernie wysokie
Lextalionis Napisano 20 Lutego 2010 Napisano 20 Lutego 2010 Też kiedyś szukałem tych ciuszków i w Polsce są nie do dostania. Możliwe że jakieś pojedyncze sklepy prowadzą sprzedaż odzieży z logiem marki ale mnie są nie znane. Dość często można znaleźć te ciuchy na niemieckim eBay'u ale tak jak kolega wyżej napisał: są okropnie drogie. Ogólnie to radze sobie odpuścić i poszukać czegoś innego.
Deryl Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Ciuchy CUBE są w sklepach SKI TEAM. Przynajmniej były w zeszłym roku. Fakt nie było całej kolekcji i wszystkich rozmiarów ale jeśli Ci zleży może coś znajdziesz.
Deryl Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Nie pamiętam jak cenowo to wyglądało. Ale jak to w SKI Team-ie ceny są spore.
Cuberider Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 W tym roku ma być cały Teamline dostępny w Ski Team w rozsądnych cenach, tak przynajmniej zapewniali na Targach w Warszawie Poczekamy, zobaczymy
bikeman2009 Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 W tym roku ma być cały Teamline dostępny w Ski Team w rozsądnych cenach, tak przynajmniej zapewniali na Targach w Warszawie Poczekamy, zobaczymy tu masz parę koszulek z serii TEAM LINE: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=trikot+cube&_sacat=See-All-Categories generalnie poszperaj na niemieckim ebayu albo w innych niemieckich sklepach rowerowych online (ja np. w ten sposób kupiłem swojego CUBE'a...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.