bartek4don Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Czy spotkał się ktoś z ubraniami marki lub z logo CUBE? na tym filmiku koleś ma bluzę z logo CUBE Orientuje się ktoś może czy jest gdzieś możliwość zakupu podobnej odzieży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Czy spotkał się ktoś z ubraniami marki lub z logo CUBE? na tym filmiku koleś ma bluzę z logo CUBE Orientuje się ktoś może czy jest gdzieś możliwość zakupu podobnej odzieży? Tutaj możesz obejzec sobei kolekcje – strona CUBE: http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/accessoires-teamline_id_36482_.htm Generalnie w polsce pojawiaja się czasem na allegro, ja widziałem w jakichs zagranicznych sklepach ale ceny sa cholernie wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Też kiedyś szukałem tych ciuszków i w Polsce są nie do dostania. Możliwe że jakieś pojedyncze sklepy prowadzą sprzedaż odzieży z logiem marki ale mnie są nie znane. Dość często można znaleźć te ciuchy na niemieckim eBay'u ale tak jak kolega wyżej napisał: są okropnie drogie. Ogólnie to radze sobie odpuścić i poszukać czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deryl Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ciuchy CUBE są w sklepach SKI TEAM. Przynajmniej były w zeszłym roku. Fakt nie było całej kolekcji i wszystkich rozmiarów ale jeśli Ci zleży może coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deryl Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nie pamiętam jak cenowo to wyglądało. Ale jak to w SKI Team-ie ceny są spore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 W tym roku ma być cały Teamline dostępny w Ski Team w rozsądnych cenach, tak przynajmniej zapewniali na Targach w Warszawie Poczekamy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeman2009 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 W tym roku ma być cały Teamline dostępny w Ski Team w rozsądnych cenach, tak przynajmniej zapewniali na Targach w Warszawie Poczekamy, zobaczymy tu masz parę koszulek z serii TEAM LINE: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=trikot+cube&_sacat=See-All-Categories generalnie poszperaj na niemieckim ebayu albo w innych niemieckich sklepach rowerowych online (ja np. w ten sposób kupiłem swojego CUBE'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.