ssszakalll Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam. Mam zamiar na wiosnę kupić sobie jakiś używany strój na rower. Znacie jakieś lumpeksy w warszawie z odzieżą dla sportowców? Jeżeli znacie to podawajcie adresy. Z góry dzięki. I jeszcze pytanie czy warto kupować w takich lumpeksach czy lepiej dołożyć trochę kasy i mieć porządny strój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Zawsze lepiej jest mieć coś nowego Według mnie, powinieneś najpierw udać się do jakiegoś Decathlonu czy coś, bo można kupić porządnej jakości spodenki w niezłej cenie Tak słyszałem... Na początek starczy, a potem możesz uzbierać sobie kasę na coś wypasionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Spodenki raczej kup nowe bo to dosc imtymna sprawa i nie wiadomo co poprzedni uzytkownik w nich robil... Co do gory to niedługo pewnie w Lidlu będzie coś, ale i w decathlon możesz poszukać bo tam tez nie jest drogo. Najtańsze koszulki kosztują kolo 50 zł w sklepach. Oczywiście możesz kupić sobie bluzę czy kurtkę na rower bo to raczej będzie najrozsądniejsze i bezpieczne A co do miejsc; to raczej musisz sam pochodzić po rożnych obiektach tego typu bo nigdy nie wiadomo co gdzie będzie. Czyli musisz chodzić w poniedziałki na świeże dostawy albo się dogadać ze sprzedawcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 W lumpie idzie znaleźć czasem coś ciekawego. Sam 3 tyg temu trafiłem kurtkę rowerową. Identyczną oglądałem w DECATHLONIE (149 PLN) a w lumpie kupiłem ją za 25zł. Wygląda jak nówka a do tego jest z windstoperem. Dzisiaj jeździłem w niej mając pod nią tylko koszulkę termo i było ciepło. Także warto czasem zajrzeć szczególnie w dzień dostawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Klaniam, Swego czasu obkupilem sie w lumpach ze hej! Kurtala na zime/deszcz, 3 koszulki rowerowe, bluza Gore - oryginal, windstoperek, jakis baselayer... W lumpach kupowalem wszystko oprocz gatek z pampersem, ale to ostatnie tylko dlatego ze nie trafilem. Swietna opcja jak budzet cisnie. Szkda ze w Polszcze to kazdy uzywa ciuchy az do zeszmacenia na amen, bo na JuKejskim ebajcu za naprawde malutkie pieniadze mozna skompletowac calkiem rzeczowe ciuchy w doskonalym stanie... To taka kolejna, budzetowa opcja... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Koszulki- jeśli kolorystyka pasuje, to brać wszystko co nie poszarpane i termoaktywne:icon_mrgreen: A spodenki trudno trafić z nie wysiedzianą pieluchą. W ogóle pieluchy myślę, że powinny być wymienne, bo kupuje się gacie za grubą kasę, a za kilkaset kilometrów z pieluchy jest szmata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ... to zalezy jaka pielucha. Mam takie naprawde tanie porcieta w liczbie 6 sztuk i jezdze w nich juz ponad 2 lata. Codziennie inne, co tydzien pranie, przebiegi okolo 10k/rocznie. Nie do zajechania http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/dhb_Earnley_Lycra_Cycling_Shorts/5360021258/ No ale robi nam sie trochu obok... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Na www.martombike.pl można zamówić pampersy w 6 kształtach. Co komu odpowiada. Cena od 6 do 30zł. A wszycie to chyba nie problem? Prawie każda krawcowa wstawi pampersa w to samo miejsce gdzie poprzedni za kilka zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nie mowie nie... ale... Czy aby na pewno krawcowa wszyje to tak aby nie rznelo w dupeczke? Ja bym tam nie zaryzykowal... Ale oczywiscie do odwaznych swiat nalezy A tak przy okazji: to jak te pampersy wygladaja, bo cos mi sie na stronie podanej przez Ciebie Zymelka nie uwidaczniaja... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A tak przy okazji: to jak te pampersy wygladaja Tak : http://www.aptekadomowa.com/supersenipieluchomajtkillarge30szt-p-2955.html pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.