Mod Team IvanMTB Napisano 17 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Klaniam, http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160405283579&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Moze sobie ktos winszuje? Taniej to sie chyba juz nie da na probe bez angazowania duzej kasy. No chyba ze ktos sobie pozyczy coby sie karnac Minus taki ze nigdzie nie widzialem geo tego wynalazku takze troche strzal z zamknietymi oczami... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Jedyne z czym mi się kojarzy to drinol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To moze na druga nozke? Absynt Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tu jeszcze taniej : http://cgi.ebay.co.uk/DIAMONDBACK-ABSINTHE-29-WHEEL-MOUNTAIN-BIKE-18-FRAME_W0QQitemZ250574968897QQcmdZViewItemQQptZUK_Bikes_GL?hash=item3a576e9841 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To nie kwestia taniosci tylko nazwy Niech sobie Lookas strzeli lufe absyntu i goni za Zielona Wrozka Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tylko po wypiciu tej "Zielonej Wróżki" niech nie goni na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 absynt rewelacja. bardziej trunek niż rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ostatnio miałem buteleczkę niebieskiego 80% z wycieczki po Czechach Powiem wam ... Mocne Co do samych sprzętów z tych aukcji to brzydale .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszur Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Trochę prywaty ale w temacie, sprzedam: http://www.allegro.pl/item967642783_maxxis_ignitor_29x2_1_29er_jak_nowe_komplet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 AWłaśnie wypatrzyłem coś co chyba jest dobrą okazją. Co wy na to: KOna Hei Hei 29 za za 6 koła aż żal że nie mają większych rozmiarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Testowałem w Karpaczu Speca Epica. W góry - zawieszenie, zachowanie roweru, naprawdę jest nieźle. Waga z pompką i prawie pustym bidonem, sdpd520 14 kilko w wersji alu r.19". Kaseta kończąca się na 36 na podjazdach czyniła tą wagę nie uchwytną, do zważenia myślałem, że ważymy koło 12! Sprzęt jest drogi więc taka jazda testowa to wzmożona czujność i zero brawury, ale warto ponieść ryzyko. Tylko na miarę doświadczenia i umiejętności. Spece to dość drogie rowery ale zawieszenie i geometria stanowią nurt który z czasem chyba będzie szerzej dostępny. Brain po prostu działa. Na długich podjazdach nie traciłem w porównaniu do sztywniaka. Rower wymaga jednak "nauczenia" się. Ale podkreślam, że był to mój pierwszy dłuższy kontakt z zawieszonym tyłem w ogóle. Ustawiliśmy je na dość twardo, i to się sprawdziło, na poważniejszych zjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Klaniam, http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160405283579&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Moze sobie ktos winszuje? Taniej to sie chyba juz nie da na probe bez angazowania duzej kasy. No chyba ze ktos sobie pozyczy coby sie karnac Minus taki ze nigdzie nie widzialem geo tego wynalazku takze troche strzal z zamknietymi oczami... Szacunek... I. HELLo-: ...droga dedukcji sadze ze chodzi Ci o rower DiamondBack? Mojito czy Absinth? Niestety link podany przez Ciebie juz zdechl...Mam Mojito, kupione na sztywnym singlu, ostatnio wrzucilem biegi i Rebe...i jestem bardziej zadowolony niz z pierwotnego ustawienia! Ramka sama w sobie jest bardzo lekka(hyfroformowana, udana robota!), taka sama w obu modelach, roznia sie tylko kolorem. Szczerze radze kupic wersje SS, trzymaj linka: http://cgi.ebay.co.uk/DIAMONDBACK-MOJITO-29ER-29-WHEEL-MOUNTAIN-BIKE-18-SIZE-/250574959913?pt=UK_Bikes_GL Chyba nie ma co polemizowac z cena? W razie czego sluze pomoca przy wyborze ramy(mam 20" i jestem z b'ham, Ty nadal w Coventry?) PODRo-:wer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Może ktoś ma ochotę na fulla w całkiem rozsądnej cenie: Fuji outland 29rc Fuji outland 29rc Fuji outland 29rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nic tańszego na 29" chyba nie ma. http://www.t-bike.pl/p/pl/2083/kross+unplugged+29.html Sam kupilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2701 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Skoro sam kupiłeś to myślę że jest okazja się wykazać, i napisać co nieco w dziale testy. Jestem ciekaw wielu rzeczy, a mniemam, iż nie tylko ja. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost666 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Widzieliście te sety na tytanowej ramie Motobecane, wraz z Rebą na ebay'u? Rower na tej ramie ma znakomite oceny na mtbr, plus cena wydaje się atrakcyjna. Niestety wygląda na to, że sprzedaż tylko usa, i nie ma jak się skontaktować ze sprzedawcą w tej sprawie. Edytowane 22 Stycznia 2011 przez frost666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi