robkellys Napisano 17 Lutego 2010 Napisano 17 Lutego 2010 Witam, Zastanawiam się nad zakupem, jakiejś sensownej pompki, którą można zabrać ze sobą w trasę. W oko wpadła mi pompka CRANK BROTHERS ALLOY Nie jest ona niestety tania, pytanie czy warta swojej ceny? Chętnie zobaczę też jakąś alternatywę. Pozdrawiam Robert PS Nie wiem dlaczego, mimo prób edycji, słowo pompka, wciąż wyświetla mi się z błędem.
Gekon Napisano 17 Lutego 2010 Napisano 17 Lutego 2010 ja mam taką mniejszą chyba wersje ultra bez manometru. lekka i solidna, jednak żeby napompować koło trzeba się namachać. muszę wozić ją w kieszeni koszulki bo jak jest przy rowerze to sie totalnie zawala syfem jak najbardziej polecam aha, trudna sprawa z tymi błędami może dyktando jakieś załatwiłoby sprawę? Pozdrawiam:)
Bizon Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Tu można poczytać o bliźniaczej pompce .Być może teraz na rynku pojawiły się jakiś małe pompki a znacznie tańsze.Powiem Ci tak jeśli miałbym kupować pompkę którą woziłbym przy ramie to na pewno nie cranka ,jest mała i ciężko się nie pompuje ,kupiłbym coś większego.Jeśli chcesz pompkę do kieszenie ,tak jak ja ,to brać.Jak dla mnie manometr w takie podróżnej pompce jest zbyteczny.
robkellys Napisano 19 Lutego 2010 Autor Napisano 19 Lutego 2010 Tu można poczytać o bliźniaczej pompce .Być może teraz na rynku pojawiły się jakiś małe pompki a znacznie tańsze.Powiem Ci tak jeśli miałbym kupować pompkę którą woziłbym przy ramie to na pewno nie cranka ,jest mała i ciężko się nie pompuje ,kupiłbym coś większego.Jeśli chcesz pompkę do kieszenie ,tak jak ja ,to brać.Jak dla mnie manometr w takie podróżnej pompce jest zbyteczny. Wersja alloy jest o 9cm dłuższa więc powinno być łatwiej pompować. Pompkę będę woził przy ramie.
Rulez Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Mogę polecić tą pompkę, koniecznie właśnie w wersji alu !, manometr jest w tłoku,stosunkowo szybko pompuje: http://www.allegro.pl/item919676238_pompka_sks_revo_alu_av_sv_dv_super_waga_144g.html#gallery
Artro Napisano 26 Lutego 2010 Napisano 26 Lutego 2010 Ja mam pompkę Sigma Lambda z manometrem i póki co daje radę Tylko ja stosuję adapter do presty bo przez odwrócenie uszczelki nie umiem napompować No ale ja jestem zdolny inaczej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.