erico329 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam właśnie niedawno zabrałem się , do montażu manetek shimano 600 do ramy i jest problem przed demontażem wszystko chodziło okej a po ponownym złożeniu manetka chodzi gora dół tylko żę nie mogę włączyc indeksowania oraz tej funkcji ciernej ,manetka chodzi luźno i nie ma oporu i przy zmianie biegu wraca do pozycji początkowej , myślę że wszystko złożyłem dobrze ale mogę się mylić,jak byście wiedzieli to podajcie jakiś obrazek , ilustracje albo opiszcie mi po kolei jak powinno sie złożyć taką manetkę , chodzi o manetkę z prawej strony czyli tą do zmiany tylnego biegu , dziękuję z góry i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zapoznaj się z regulaminem pkt.2. Tym razem poprawiłem ale za każdy następny dostaniesz punkty karne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.