Skocz do zawartości

[rower] MTB do 2500zł

Bax21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobrze to ujęliście. Ta dyskusja nie miała już większego sensu, każdy w końcu wie co dla niego najlepsze :)

Osobiście ufam tej marce pozostaje więc wierny.W sumie w rodzinie mamy już 4 rowery Authora, dużo przeżyły a trzymają się świetnie.

A6 to bez wątpienia elegancki sprzęt. Czytałem forum jemu poświęcone, część ludzi narzekało na różne niuanse, nie jest więc pozbawiony wad.

Jednym słowem gdyby nie Traction z pewnością kupiłbym A6. Ale, właśnie - "gdyby" :)

Napisano

no to jak już kupiłeś Authora i już trochę polatasz zapodaj jakiś uczciwe i rzetelne info w dziale testów .. :)

pzdr

Napisano

Bax21 Dobrze wybrałeś!

Nie przejmuj sie fanatykami Krossa oni chcą przejąc władze nad światem ;p,

na szczęście nie każdy musi na Krossie jeździć, A2,A4,A6 to chyba najbardziej popularny rower w Polsce, wszędzie ich pełno, lepiej mieć gorszy osprzęt ale za to coś bardziej oryginalnego.

Napisano

Moloch Author jest bardzo oryginalny :)

Tak samo popularny za południową granicą co i Skoda... Tyle, że Czechom nie przeszkadza to, że większość z nich jeździ rodzimymi autami...

Jak chce się mieć coś oryginalnego to się kupuje jakiegoś Poison, Ghost, No Saint Radon czy Cube.

Napisano

Moloch Author jest bardzo oryginalny :D

Tak samo popularny za południową granicą co i Skoda... Tyle, że Czechom nie przeszkadza to, że większość z nich jeździ rodzimymi autami...

Jak chce się mieć coś oryginalnego to się kupuje jakiegoś Poison, Ghost, No Saint Radon czy Cube.

W Polsce na pewno bardziej niż Kross,

jak już porównujesz do samochodów, to ja bym wolał jeździć Skodą niż Fiatem 126p :)

Takich Krossów A2,4,6 widzałem w życiu kilkadziesiąt a authora tractiona może jednego:)

ta dyskusja nie ma sensu o gustach sie nie dyskutuje;p

• 3 tygodnie później...
Napisano

Pozwolę sobie napisać w tym temacie.

Mam do przeznaczenia na rower maksymalnie 2300 zł, rozglądam się za MTB koniecznie z V-brakeami ( hydrauliki nie bedą mi potrzebne ).

Moją uwagę jak na razie przykuła tylko:

*Merida Matts 500 V

http://allegro.pl/item933874968_pakiet_merida_matts_tfs_xc_500_v_18_oc_nnw.html

Czy jest ona warta swojej ceny?Chciałbym kupić jak najlepszy rower z v-brakeami do 2300zł, Kross A6 na razie nie wchodzi w grę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...