teddybearbeer Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam, Mamy z kumplem firmę kurierską i kroi nam się spore zlecenie. Jeszcze to nic pewnego ale poszukujemy studentów którzy mają wolne wtorki. Robota polegałaby na odbieraniu przesyłek z Warszawy i okolic z góry ustalonych adresów od godziny 12-16 we wtorki co tydzień i przywiezienie ich do Centrum. Czy zlecone przesyłki mają być do 16 w Centrum. Za dzień takiej roboty zapłacilibyśmy od 100-120zł brutto (Myślę że to uczciwa cena). Proszę o informacje kto by mógł podjąć takie wyzwanie Jak będzie na pewno to dam znać. Pozdro Teddy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtQ Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam, jestem zainteresowany tą pracą. Od kiedy rusza? Wolne wtorki mam od 20.04. i jednorazowo 6.04. Od razu mam też drugą osobę ze mną chętną. Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam, prosze o wiecej informacji na priv badz e-mail. Aurora001@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtQ Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Jestem jak widać nowy. Nie widzę tutaj nigdzie strefy prywatnych wiadomości. Więc proszę o info na maila: wojtas.elo@gmail.com lub na GG: 2527847 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 22 Marca 2010 Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 pod nickiem masz ikone z kopertą , to jest do wysyłania prywatnych wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.