Skocz do zawartości

[Spodenki + koszulka] Komplet spodenki-koszulka

onczylija

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jak w temacie, szukam kompletów odzieży rowerowej. Interesuje mnie zestaw krótkie spodenki (kolarzówki) + krótka koszulka. Szukam fajnych wzorków w sklepach internetowych, ale nie mogę znaleźć. Istnieje w ogóle taka kategoria? :) Oczywiście można coś dobrać, zestawić, ale tym się będę 'bawił', jak nie znajdę fajnych kompletów.

Zatem macie może namiary na jakieś ciekawe komplety? Z góry dzięki za pomoc!

tak mówisz? a gdzie Ty tam widzisz komplety?:D byłem na tej stronie już kilka razy i nic takiego nie spostrzegłem. Owszem, można tam coś do siebie dobrać, ale gdzie tam są komplety? :thumbsup:

EDIT: dobra, zczaiłem temat ;) sorki za moją ciemnotę, zwracam honory. Są na tej stronie komplety, tylko tylko trzeba było połączyć ze sobą te same designy z różnych stron.

A jakieś inne strony może znasz/znacie?

Jako tako kompletów koszulka+spodenki, żaden sklep nie ma, chyba, że jakieś promocje-wyprzedaże urządzają. Większość sklepów ma to wszystko podzielone na koszulki i spodenki, które są z jednej serii.

Jak zwał tak zwał :thumbsup: ważne, żeby po połączeniu był komplet. do tej pory jeździłem w koszulce innej, spodenkach innych i w końcu trzeba jakoś przyzwoicie się ubrać na jazdę :D

mnie sie osobiście podobają ich komplety http://www.wear-gear.com/

Ciekawe projekty, ciekawe.. ;)

Jako tako kompletów koszulka+spodenki, żaden sklep nie ma, chyba, że jakieś promocje-wyprzedaże urządzają. Większość sklepów ma to wszystko podzielone na koszulki i spodenki, które są z jednej serii.

Niekoniecznie, np. taki Primal robi zestawy. Wadą jest cena, nawet teraz w promocji.

http://primal.pl/ZESTAWY_PROMOCYJNE-k23-0-3-default.html

W każdym razie rzeczy ich rzeczy letnie są bardzo ok, więc polecam. Jesienno-zimowe natomiast jakby mniej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...