pawel1315 Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zamówiłem dwie koszulki Rogelli Rimini. Teraz zacząłem zastanawiać się czy dobre rozmiary wybrałem, a decyzję mogę jeszcze zmienić. Kierowałem się wymiarami podanymi na stronie mikesport. Mam 180/181 cm wzrostu. Ważę 65 kg, czyli jestem dosyć szczupły, jednak teraz zaczynam nabierać trochę masy. Zamówiłem koszulkę Rogelli Rimini na krótkim rękawie w rozmiarze L i koszulkę Rogelli Rimini z długim rękawem w rozmiarze XL. Z wymiarów podanych na stronie wynika, że L w krótkim rękawku równa się XL w długim rękawku, ponieważ do długiego rękawku dodawana jest różnica 2 cm w stójce do długości z przodu i z tyłu. Posiadam całkiem długie ręce, dlatego postanowiłem zamówić rozmiar większy w dłuższej koszulce. Proszę użytkowników odzieży Rogelli o doradzenie mi w kwestii rozmiaru koszulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segretto Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Cześć, Ja zamówiłem koszulkę Rogelli Paris w rozmiarze L z krótkim rękawem. Dziś dostałem i jest idealna. Mam 178 wzrostu i waże 78 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zamówiłem dwie koszulki Rogelli Rimini. Mam 180/181 cm wzrostu. Ważę 65 kg, Proszę użytkowników odzieży Rogelli o doradzenie mi w kwestii rozmiaru koszulek. Też użytkuje Rimini rozmiar "L". Ważę "troche" więcej bo 85 kg i mam 175cm wzrostu. Na szerokość koszulka w sam raz, na długość troszkę za duża. Miałem też "M" na długość dobra,ale trochę za ciasna. Także na ciebie "L" powinna być w sam raz XL to już chyba będzie worek, szczególnie przy twojej masie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dziękuję Panowie za odpowiedź. Koszulki będą u mnie już jutro to się przekonam jak na mnie leżą. Krótki rękaw w rozmiarze L, a długi w rozmiarze XL (L-ki nie było). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.