Guido Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam Kupiłem ramę Prodigy 9.81 i nie wiem jaki jest rozmiar suportu (mufa i długość osi). Aktualnie mam korbe Truvativ Hausefelt Hovitzer i nie wiem jaki suport będzie pasowac do ramy i do korby. Porszę o pomoc. Z góry dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 68mm długość suportu; suport : http://www.bazarek.pl/produkt/0/279734/truvativ-howitzer-team.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guido Napisano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ok dzięki a czy mogę zastąpić go suportem o wymiarach 68/118 lub 68/120 czy muszę kupować tego co podałeś w linku. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Nie wiadomo co z linią łańcucha i czy nie będziesz haczył ramieniem korby o tylny widelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guido Napisano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dzięki TocaS informacje. Dowiedziałem się że nie będzie problemu i nie powinna haczyć o tylni widelec. Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.