michalbike Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Orientujecie się może jaki rozmiar klucza jest potrzeby do odkręcenia tarcz z korby Deore XT (FC-M770)? Widzę, że jest to Torx, jednak nie wiem jaki to rozmiar. Wejście jest większe jak T25 (np. tarcze hamulcowe), ale nie wiem czy będzie to T27, czy może T30, czy jeszcze inny rozmiar (choć jeszcze większe to już wydają mi się za duże). Kluczy nie posiadam, chcę sobie dopiero kupić te najpotrzebniejsze, ale tutaj pojawił się problem. Z góry dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Do korby SLX'a jest to torx T30. Myślę, że do XT'ka jest taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dzięki za szybką odpowiedź. Pewnie masz rację, będzie to taki sam rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.