Skocz do zawartości

[Katowice] Sklepy z butami spd

koxygen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

To mój pierwszy posta na tym forum.

Chciałbym zakupić buty spd na nadchodzący sezon. Nie chce kupować w ciemno przez internet, wolałbym raczej przymierzyć poszczególne modele w sklepie i wybrać najlepsze. Mam więc pytanie, czy są może jakieś sklepy w okolicach Katowic, Chorzowa, Sosnowca, gdzie byłyby dostępne buty Sidi , Specialized bądź Shimano?

Napisano

Ja osobiście polecam sklep TWOMARK w Chorzowie.

Kupiłem tam osobiście buty SPECIALIZED i nie zamienił bym ich na inne. Wybór mają spory.

W swojej ofercie wiem iż oprócz butów SPD SPECIALIZED mają również SHIMANO.

Napisano

TWOMARK już odwiedziłem. Specialized nie bardzo mi leżą. Zastanawiam sie nad SIDI, tylko nie wiem gdzie przymierzyć. Znacie jakieś sklepy z SIDI?

Napisano

W Tomarze przy Mikołowskiej są Sidi, ale nie mam pojęcia jakie modele będą mieć na sklepie.

Masz jeszcze Bike Atelier przy Sokolskiej, tam Sidi nie ma, ale może być dość duży wybór Shimano.

Napisano

Dzięki wielkie za odpowiedź :icon_mrgreen:

Byłem niedawno w kilku sklepach rowerowych, ale większość z nich to sezonowe sklepy (w zimie mają narty). Jak myślicie, kiedy przyjdzie sezon rowerowy dla sklepów?

Napisano

Sidi są w Rudzie Śląskiej w Activi. Nie mogę dac linku, bo z jakiegoś powodu administrator forum go zablokował :icon_mrgreen:

A sezon jak pytałem w Bikershopie z początkiem marca ma przybyć.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W Sosnowcu najlepszy sklep moim zdaniem znajduje się na ul. 3go Maja w tzw. "plastrze miodu". Jest tam bardzo duży wybór rowerów oraz akcesoriów, a do tego bardzo miła, a przede wszystkim fachowa obsługa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...