czajson Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam Zamierzam kupić taki kask : http://www.vest.pl/product-pol-4205-Pro-Tec-kask-Classic-CHARCOAL-GREY.html Jednak największy rozmiar to XL(59-60), a ja mam obwód głowy 61, jak z rozmiarówką pro tec ? Jest raczej zaniżona, czy zawyżona ? Bo kask jest super, tylko ten rozmiar Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Doświadczenie nauczyło mnie, że pełną gwarancję sukcesu daje tylko zmierzenie owego na własnej łepetynie Kupowanie w sieci takich rzeczy to jak strzał na oślep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajson Napisano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jak z jakością tych kasków ? Pro tec to dobra firma ? Nadadzą się na jazdę mtb, czy się zagotuję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja niestety się nie wypowiem, bo nie użytkuję pełnych kasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajson Napisano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 W sumie pytanie najważniejsze ;0 Wiecie może o jakimś sklepie na śląsku gdzie można dostać kaski pro tec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajson Napisano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 <post do usunięcia> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajson Napisano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nikt nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.