kacu Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 tak jak pastor King nie był murzynem, tylko afroamerykaninem. Witamy w swiecie KULT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Z tego by wynikalo, ze wszyscy ciemno skorzy sa amerykaninami :lol: a ci co nigdy nie opuscili czarnego ladu?? chyba gosc ktory mieszka np w europie to powinien byc nazywany afroeuropejczyk albo lepiej jesli mieszka w polsce afropolak. Cos z tym trzeba zrobic co nie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 afropolak, a to dobrze. Czarny polak to koniczynka, jak nasz Oli!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 istotnie - afropolak, to brzmi dumnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 AfroPolak też ale może być i polski biały murzyn :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Czarny murzyn :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Czarny murzyn :lol: ale polski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Czarny murzyn :lol: ale polski! importowany polak :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 A ja wam zmienię trochę ten zmieniony temat. Niedługo będę się musiał wypisać z klubu Gianta :!: Żałuję, ale nie stać mnie było na drogą ramę Gianta. Będę musiał założyć nowy klub. Zakupiłem ramę Meridę Matts Sport 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Szkoda więc powodzenia na Meridzie Matts Sport 700 :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Merid na forum chyba 2 są. A co do Gianta, to to firma jest dziwna, i niekoniecznie bym chciał mieć taki rower, bo w suprmarketach są rowery fulle gianta za ok 1000zł czy moze mniej :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 w suprmarketach są rowery fulle gianta za ok 1000zł czy moze mniej ??????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Sam nie wiem :roll: widziałem takie coś kiedyś, może to coś takiego jak mongose :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 na pewno nie gianta, może galanta? ci producenci taniochy to lubią takie podobnie z daleka wyglądające nazwy (sam miałem do niedawna SCOUTA a kumple nie raz odczytywali SCOTT ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Września 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Czarny murzyn Biała czekolada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 No właśnie mi sie wydaję (co nie jest jakimś pewnym źródłem w tym momencie) że pisało Giant, a nie jakiś palant :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 heh uwielbiam białą czekoladę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Jestem szczęśliwym posiadaczem Giant NRS2, jeszcze mi sie nie znudził a zrobiłem 6tys. km w ciągu 6-u miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 jakbym miał nrsa2 to tez bym był sie nazwał "szczesliwym posiadaczem" a nawet "szczesliwym człowiekem " :wink: witamy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 10 Września 2004 Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Jestem szczęśliwym posiadaczem Giant NRS2, jeszcze mi sie nie znudził a zrobiłem 6tys. km w ciągu 6-u miesięcy Z kad jestes szczesliwy posiadaczu NRS2 ?? Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Września 2004 Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Również witam chodź ja nie z tego klubu ,ale udało mi się dostać jedną wejściówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 11 Września 2004 Udostępnij Napisano 11 Września 2004 Witamy Mariusz na naszym forum! Widzę że kolejny muzyk! Coś mi ta wasza muza przypomina :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Września 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Września 2004 zmiana tematu:) Dzisiaj na gg zagadał do mnie koleś z jakiejś tam strony rowerowej. Pytał sie o rame NRS Air i NRS 2 ile kosztują... No to odpowiedziałem kolesiowi na pytanie - 4000zł. Po czym nastąpiła chwila zastanowienia i wyszło z tego małe porównanie. Giant NRS 2 - 4500zł (cały rower) Rama NRS - (4000zł) Osprzęt NRS 2 jest warty około +-1400zł (zakładając, że sprzedajemy go na allegro) Zostaje sama rama, a w naszym portfelu brakuje jeszcze 3100zł. To co zrobić? Sprzedać za 4000zł ) (z gwarancją). W ten sposób wychodzimy na + . i mamy jakies 900zł w kieszeni:) Może ktoś znalazł jeszcvze jakieś przekręty odnosnie rowerów ? A jeżeli chcielibyśmy nabyć używaną za przyzwoite pieniądze, to myśle, że za około 2000zł z tłumikiem się znajdzie. Bez tłumika 1500zł (zawsze można dokupić jakiś inny damper) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 24 Września 2004 Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Z przykrością muszę opuścić Wasz klub, ponieważ przesadzam się dzisiaj na Meridę , ale od czasu do czasu będę jeszcze śmigał na żony Giancie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Września 2004 Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Fryta a może jakieś fotki tej twojej kozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.