Wax Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 A może srebrne Nokony tudzież Alligatory ? Ta ramka to S-ka ? IMO czarna Reba lepsza, tzn ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Na nokony mnie nie stać niestety, przynajmniej na razie :] Tak, moja ramka to S-ka Wax z tego co słyszałem to także polujesz na takiego XTC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Aaa tam....ciiiichooo byyyyć ! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Mój xtc dostał forka, teraz prezentuje się tak: Teraz pytanko drodzy Giantowcy mianowicie jakie pancerze? biały czy czarne? Białe nokony i białe siodełko Ja ze swojego gianta robie zimówkę, a na nowy sezon składam innego bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirfak Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam w klubie z moim Talonem 1 2010 - przepiękna rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.