torn Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 reszta tutaj: http://th7.org/photos/folder/bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
racoon Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam !!! Niedawno kupiłem ramę xtc team 2008 (embo) w cycleway(chiny) na ebay-u. Być może nie jest to odpowiedni czas na zadawanie pytań, ale chce poznać Wasze opinie na temat tej ramy. Trudno jest cokolwiek znalezć. Kupiłem ją ze wzlędu na to ,że jest strasznie podobna do tej znanej z 2004. Sprzedawca powiedział ,że jest to wersja przygotowana dla azjatów, reszta czyli wykonanie na i cena na tym samym poziomie. Podsyłam kilka zdjęć i czekam na wszelkie opinie na ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 to wersja przygotowana dla azjatów I to zdanie mówi wszystko. Brak hydroformowania i ogólnie gorsze wykonanie niż naszych XTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ale ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nom <3 xD Ja się nie mogę doczekać wiosny i mojego XtC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 A ja miałem właśnie zamawiać tą rame z cycleway, ale teraz to już nie jestem pewien Mówicie, ze ona nie jest hydroformowana, a nasze są Będe musiał się rozejrzeć u nas za XTC Team Czy Giant ma jakieś inne malowanie na naszym rynku poza tym czarno-srebrno-białym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 W sprzedaży detalicznej były tylko takie jak mówisz ale możesz kupić sobie taką czerwono-białą -> http://cgi.ebay.com/2008-Giant-XTC-MTB-Fra...%3A1|240%3A1318 Oczywiście w 2007 roku były też niebiesko-srebrne, czarne, srebrne, w 2006 czerwone, a w 2005 całe niebieskie, tylko że wszystkie nie do dostania jak sama rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kolego Torn jaki rozmiar ramy masz w tym Giantie bo wygląda na kolosa czyżby to była wersja 22" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Października 2008 Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Pewnie to jakaś eLka czyli ~21". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 27 Października 2008 Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Na moje oko, to coś większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pewnie to jakaś eLka czyli ~21". bingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 witam ponownie w klubie. mam chyba jakis sentyment do marki hehehehheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No giantowcem jest się do końca życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Taa tajwańczyki są the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Co sądzicie o Giantach 09" ? ;] IMHO XTC jest przepiękny. Szosy też niczego sobie, z chęcią bym sobie sprawił jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 XTC Advenced SL http://www.wiggle.co.uk/images/giant-xtcadvsl-zoom.jpg pierwsze XTC jakie mi sie podoba(wybaczcie giantowcy) za to podoba mi sie za wszystkie z poprzednich lat, jest po prostu boski tylko cena... odkąd go zobaczyłem jestem fanem Gianta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ramka dostępna w detalu też nie jest brzydka http://www.giant-bicycles.com/_upload_pl/b.../FR-XtC_700.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Oficjalnie odchodze z klubu.. Dziś ramka doszła do nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jeszcze zatęsknisz za Giantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 już tęsknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ta która wysłałem też jest dostępna w detalu - na wiggle.co.uk tak samo TCR adv SL kolejne cudo, nawet na żywo widziałem na TdP po prostu gały na wierzch wypadają Ktoś wie ile waży ten XTC carbonowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 witam giantowcy - pilna sprawa, nie chcialby nikt nowego ritcheya pro 30,9x400mm 255g za 130zl? swoja droga czy probowaliscie wsadzac 30,8? jakie efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mój xtc dostał forka, teraz prezentuje się tak: Teraz pytanko drodzy Giantowcy mianowicie jakie pancerze? biały czy czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Biale. Podoba mi sie ramka bardzo, ciekawe jak by tu biala reba sie prezentowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Proszę IMO z czarną lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.