Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

chcialbym sie dopisac do klubu Gianta bo taki rowerek posiadam:D jestem z niego zadowolony Giant Tarrago 2 jakie macie opinie na temat tego roweru??czekam na odp i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego sprzetu....wielkie pozdro

Witamy :-)

Terrago jest dobrym rowerem, sam mam model 2007 v-brake, trochę ciężkawe koła i z lekka wiotki bocznie amortyzator (ważę 90 kg, co ma też wpływ na jego pracę), ale bardzo fajnie mi się jeździ. Rama wygodna i sztywna. Ujeżdżam w okolicach Krakowa i spisuje się :-) Dobry wybór

• 2 tygodnie później...

Panowie - macie Gianty, wiec pewnie wiecie - kupiłem właśnie ramę XtC i dostałem rozmiar L.

Sprzedawca zapewnia, że to 19, na opakowaniu napisane, że 20?

Dodam, że mam 179cm wzrostu.

L u Gianta to jaki rozmiar?

Ma ktoś jakąś tabelę, bo nic nie umiem znaleźć ;/

Giant zawyża rozmiary. Napisali o tym nawet w Bikebordzie przy okazji testu jakiegoś Trance'a. Ja mam tegorocznego Trance'a 1 w rozmiarze L, czyli teoretycznie 20", ale długość rury podsiodłowej wynosi 490 mm co daje 19,3".

Hmm... Ja mam 174cm. i mam rozmiar XtC M. Niektórzy nawet twierdza że to całkiem spora rama jak na mnie. Nie wiem czy L nie będzie przypadkiem trochę duży, lwia część zawodników lubi jeździć na ramach w miarę niedużych bo zmniejsza to wagę i poprawia zwrotność maszyny. Jeździłeś już na nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...