ulvgar Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Czemu żegnasz się z Poisonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 1. Chcę coś sztywniejszego 2. Na Poisonie zbuduję powoli drugi rower 3. Chcę coś dłuższego niż Poison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Misiek koniecznie daj fotke jak przelozysz klamoty na nowa ramke, xtc tez mi chodzi po glowie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bongosss Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 chcialbym sie dopisac do klubu Gianta bo taki rowerek posiadam:D jestem z niego zadowolony Giant Tarrago 2 jakie macie opinie na temat tego roweru??czekam na odp i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego sprzetu....wielkie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Chyba Giant terrago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 http://rowery.rzeszow.pl/mm/bike.jpg proszę Do zmiany przerzutka przednia (XTR FD-M950 101g) i sztyca (KCNC Ti Pro Lite) - plan na najbliższy miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ta piasta przednia to przemalowana Deorka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Prawie Mack, tak samo jak tylna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Misiek rozmiar 18" ?? Gdzie i za ile dostałeś ?? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 tak, 18" Rama wygrana przez koleżankę na BPH Dostałem w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 mozesz mi powiedziec jaka jest dlugosc rury gornej od srodka podsiodlowki do srodka glowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 dł efektywna 595mm - jest napisane na stronie Gianta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 No to wróciłem po prawie trzech latach przerwy... Jeździ tu ktoś na roweruch w ogóle ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witamy niemalże chlebem i solą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 chcialbym sie dopisac do klubu Gianta bo taki rowerek posiadam:D jestem z niego zadowolony Giant Tarrago 2 jakie macie opinie na temat tego roweru??czekam na odp i pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego sprzetu....wielkie pozdro Witamy :-) Terrago jest dobrym rowerem, sam mam model 2007 v-brake, trochę ciężkawe koła i z lekka wiotki bocznie amortyzator (ważę 90 kg, co ma też wpływ na jego pracę), ale bardzo fajnie mi się jeździ. Rama wygodna i sztywna. Ujeżdżam w okolicach Krakowa i spisuje się :-) Dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb13cb5c8934fc4a.html powiedzcie sami jak można tak okropnie spaskudzic NRS a, to powinno byc karalne, i jeszcze łańcuch cały w rdzy zdjęcie z aukcji allegro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Pewnie to NRS przystosowany do DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A ja chciałem się pochwalić, ze mój Dżajant przechodzi dość sporą metamorofozę Fotkami się pochwale jak skończe Czyli za jakiś nieznany okres czasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb13cb5c8934fc4a.html powiedzcie sami jak można tak okropnie spaskudzic NRS a, to powinno byc karalne, i jeszcze łańcuch cały w rdzy zdjęcie z aukcji allegro, Typ ma poczucie humoru... Szkoda że mu dwupółki nie wstawił. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Panowie - macie Gianty, wiec pewnie wiecie - kupiłem właśnie ramę XtC i dostałem rozmiar L. Sprzedawca zapewnia, że to 19, na opakowaniu napisane, że 20? Dodam, że mam 179cm wzrostu. L u Gianta to jaki rozmiar? Ma ktoś jakąś tabelę, bo nic nie umiem znaleźć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Tadam: http://www.giant-bicycles.com/en-GB/bikes/...29695/geometry/ L = 20 cali Czyli tak jakby za duża dla Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Podobno tegoroczny rozmiar 20" jest identyczny jak zeszłoroczne 19" ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 9 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 To ciekawa teoria, bo z tego co mi wiadomo to XTC od zeszłego roku nic się nie zmieniła, a to właśnie w zeszłym roku wprowadzoną nową geometrię i design, który jest do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 9 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Giant zawyża rozmiary. Napisali o tym nawet w Bikebordzie przy okazji testu jakiegoś Trance'a. Ja mam tegorocznego Trance'a 1 w rozmiarze L, czyli teoretycznie 20", ale długość rury podsiodłowej wynosi 490 mm co daje 19,3". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 13 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Hmm... Ja mam 174cm. i mam rozmiar XtC M. Niektórzy nawet twierdza że to całkiem spora rama jak na mnie. Nie wiem czy L nie będzie przypadkiem trochę duży, lwia część zawodników lubi jeździć na ramach w miarę niedużych bo zmniejsza to wagę i poprawia zwrotność maszyny. Jeździłeś już na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.