Lobster Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ok, a teraz inne pytanko jezeli miozna; jak wywale ta blache co jest pod miska suportu i trzyma przerzutke przednią to moge zostawic ten sam suport czy jakis inny rozmiar mam dac ? chyba sie jasno w miare okresliłem Ja miałem identyczną sytuację u siebie - zamiast tego trzeba dać podkładę pod miskę suportu o grubości 2,5 mm, inaczej ramiona korby będą nierówno oddalone od ramy, a suport nie będzie do końca dokręcony... BTW właśnie mi się przypomniało że mam to u siebie strasznie druciarsko zrobione, zaraz w dziale kupie pojawi się ogłoszenie "kupie podkładke pod suport" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 moja kobyłka (teraz mam nowe oponki Conti Explorery i prosta kierownica od Arnika w drodze), nad obręczami sie zastanawiam, myslałem o DH19 na przód i DH22 na tył na Novatecach albo Xt-ku, doriadzicie cos ? http://images28.fotosik.pl/62/2f580047a59a17e1med.jpg Nerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam zmieniłem obręcze i szprychy, kasete i łańcuch więc wklejam nowe zdjęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Panie Fistach, fajny rower . Zdecydowanie najbardziej mastahowym PRO komponentem w twoim bike'u jest ta ergonomicznie ukształtowana PRO sztyca PS: Te Twoje magistry takie bidne jakieś, nie chcesz może kupić El Camino ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no zapomniałem dodać, że się lekko "wygła". Odkupię od kogoś jakiegoś Kalina za 10 zł z wysyłką!;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 To mój giant terrago disc '07 Chciał bym się zapisać do klubu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Właśnie się zapisałeś . Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 nie wiecie czy mogę wymienić sztycę mostek i kiere bez utraty gwarancji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzyl Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 To ja też się dopisuję. Giant Trance 3 dzisiaj zakupiony, jeszcze ciepły :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A ja zakupiłem nowy damper Rock shox MC3.3 Na razie jest w fazie testów ale mogę powiedzieć, że jeździ się bardziej kanapowo niż na SIDzie, który imho był jednym z najlepszych damperów powietrznych z tamtych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 To congratulations To ja się pochwalę, że zanabyłem twardszą sprężynę do dampera. Ale i tak jest minimalnie za miękka . A jak sie jeździ to nie wiem, bo nie mam chwilowo przedniego sztućca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Z wielkim żalem muszę wypisać się z klubu gianta. Jutro odbieram nowy rowerek Krossa levela a6 z roku 2006. Moim giantem będzie teraz jeździł mój tato:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A jak mówiłem, że wszyscy się przesiądą na Krossy to mi nie wierzyli Lobster żeśmy się nie dogadali co do tego Swingera więc tylko MC mogło z nim konkurować. W sumie się cieszę bo zostało w rodzinie czyli 2x RSy Co do sprężyny to nie ma jak powietrzna 0 problemów z twardością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Schwefel - bo za cholere nie mogłem znaleźć Twojej długości . Niestety, taka jest prawda, masz za któtkiego (dampera), ale trzeba sie nauczyć z tym żyć . BTW - kross rlz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dobrze, że tylko dampera Jakbym włożył większy to bym miał geometrię choppera. A wszystko przez to, że nie mam Krossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Haha, wczoraj wieczorem odebrałem amor na poczcie, dzisiaj był pierwszy po długiej przerwie test drive . Jeździ sie super, tylko już przy małych hopach wykorzystywany jest cały skok dampera :/. Trzeba bedzie poszukać twardszej sprężyny, a na razie sproboje sie pobawić jednym z miliona pokręteł na damperze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mj2 Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Niniejszym skladam prosbe o wpisanie mnie do klubu Gianta. Prosbe swa motywuje wejsciem w posiadanie roweru tejze marki o wdziecznej nazwie Reign 1 '07. Za pozytywne rozpatrzenie prosby serdecznie dziekuje. Z powazaniem mj2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Przyjmujemy Zapodaj fotki maszynki jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mj2 Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Wlasnie jestem w trakcie dlubania w rowerku - wymiana manetek na x.9 . Jak tylko sie uporam wrzuce jakies foty. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mj2 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 tak szybko to fotek nie wrzuce, zapomnialem ze moja kochana Polowka czasowo "pozyczyla" aparat na wyjazd A jednak cos tam wynalazlem i z duma prezentuje http://mj22.fotosik.pl/albumy/260765.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Fajowy endurak ale ta górna rura bardzo schodzi w dół przez to ten łącznik jest taki długi, chyba we wcześniejszych rocznikach aż tak stroma nie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Wydaje Ci się To przez to, że podnieśli dolną rurę do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dobrze jest nie marudź:)Ja wymienilbym moje AC na reigna jakbym mial kase (TYLKO RAME) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Może was zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witam klubowiczów, stałem się posiadaczem Gianta Peloton 7200 z '99r więc dołączam do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.