Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

ok, a teraz inne pytanko jezeli miozna; jak wywale ta blache co jest pod miska suportu i trzyma przerzutke przednią to moge zostawic ten sam suport czy jakis inny rozmiar mam dac ? chyba sie jasno w miare okresliłem ;)

Ja miałem identyczną sytuację u siebie - zamiast tego trzeba dać podkładę pod miskę suportu o grubości 2,5 mm, inaczej ramiona korby będą nierówno oddalone od ramy, a suport nie będzie do końca dokręcony...

BTW właśnie mi się przypomniało że mam to u siebie strasznie druciarsko zrobione, zaraz w dziale kupie pojawi się ogłoszenie "kupie podkładke pod suport" :wub:

A jak mówiłem, że wszyscy się przesiądą na Krossy to mi nie wierzyli ;)

Lobster żeśmy się nie dogadali co do tego Swingera więc tylko MC mogło z nim konkurować. W sumie się cieszę bo zostało w rodzinie czyli 2x RSy :geek:

Co do sprężyny to nie ma jak powietrzna ;) 0 problemów z twardością.

Haha, wczoraj wieczorem odebrałem amor na poczcie, dzisiaj był pierwszy po długiej przerwie test drive :D. Jeździ sie super, tylko już przy małych hopach wykorzystywany jest cały skok dampera :/. Trzeba bedzie poszukać twardszej sprężyny, a na razie sproboje sie pobawić jednym z miliona pokręteł na damperze :P

Niniejszym skladam prosbe o wpisanie mnie do klubu Gianta.

Prosbe swa motywuje wejsciem w posiadanie roweru tejze marki o wdziecznej nazwie Reign 1 '07.

Za pozytywne rozpatrzenie prosby serdecznie dziekuje.

Z powazaniem

mj2

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...