Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja tez, ja tez :P Giant Rincon 2006. Oczywiście XC-60 lezy w piwnicy, padła po 1 sezonie. Teraz mam MX Comp Air 105mm i jest super :) niedługo nowy napęd i obręcze. na razie

• 2 tygodnie później...
Napisano

I ja chciałbym się zapisac do klubu ujeżdżam Giant'a Rock SE po drobnych modyfikacjach, galeria w podpisie :)

Napisano

A mi narescie sie udalo zakupic Rogi Boplight i wywalic stare kowadelka... Teraz wymienie pedaly i gripy... A potem bede juz dumal. Wszyscy doskonale wiemy ze nigdy nie bedzie tak, ze nie bedzie czego wymieniac.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witajcie...

Dołączam do klubu Gianta z rowerkiem żonki...

Giant Traffic model 2007.

Niedługo się żona na rowerku zaprezentuje na fotkach, tylko jej kask zakupie, bo bez kasku jej na dłuższe trasy po mieście nie puszczę...

Napisano

jak to jest z rozmiarami xtc ?? kiedys M to bylo 18" ? bo w teamowym malowaniu niebieskim to M jest chyba 17" a L 19" w nowszych xtc jest chyba jakos inaczej, a w jeszcze starszych tez jakos... pytam bo chce kupic wlasnie xtc niebieskie 17".... marzy mi sie takie od dawna ale widze pewien balagan z rozmiarami ;)

Napisano

A ktoś sie orientuje dlaczego większość nowych Giantów jest sprzedawana z SISami z przodu ? Nawet rowerki po prawie dwa klocki też je mają.....chyba ze te SISy to jakiś wypasiony model :). Wcześniej Giant sprzedawał z Acerami, Alivio itd....a teraz SISy, nie rozumiem tego wyboru za bardzo.

Napisano

ok, a teraz inne pytanko jezeli miozna; jak wywale ta blache co jest pod miska suportu i trzyma przerzutke przednią to moge zostawic ten sam suport czy jakis inny rozmiar mam dac ? chyba sie jasno w miare okresliłem :P

Napisano

Zaraz tam dziwnego.

W 2004 do Yukonow, Rinconow dawali e-type. Jak widac w 2005 tez.

O ile się nie mylę teraz daja top swing.

Za dwa lata może dojda do wniosku ze konstrukcja down swing to nie najgorszy pomysł w rowerach do 2000pln

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...