Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Pojechałem na lotnisko zważyć rower. Wyszło 11,9kg. Jestem zadowolony :) Projekt na przyszły sezon - zejść poniżej 11..

Póki co nawet nie myślę o kosztach, bo się boję, dzisiaj natomiast w ramach odchudzania zdjąłem najmniejszą zębatkę (22T) z korby, bo i tak jej prawie nie używam. Może 2 razy w roku...

Myślę, że jak wpakuję z tyłu kasetę na 11-34T, to pokonam większość podjazdów bez 22T z przodu :) Tak więc teraz mam rower 16-biegowy :D

Pozdro

cdan

• 3 tygodnie później...

Kupilem caly rower za pol darmo w Twomarku w Chorzowie. Znajomy tam pracuje i dal mi znac ze nagle Twomark zrobil wielka przecene na modele bike'ow z 05 jakie jeszcze mieli na sklepie.

To jest Trance 4, normalnie stoi po jakies 4500zl, ja dalem 3100zl oczywiscie za nowke. Wrzucilem sporo czesci ze swojej starej maszynki i wyszlo to co widac wyzej :)

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Juz to pisalem ,ale wcielo moj post po zawieszce,ale... CO myslicie o malowaniu nowych ram gianta? o designie? np mi sie wogole nie podobaja te kolory i napisy .Rama z rowerku za 3 tysiace ma taki sam kolor i ksztalt napisow jak ta za 999zl bleeee wogle nie ma porownania z latami ubieglymi ....juz mi sie nie sni xtc po nocach ....bo jest brzydki.Co wy na to?

Prosze o wpisanie do klubu Gianta mam XtC składaka...

Malowanie XtC w tym roku mnie zszokowało. Popatrzyłem w sklepie i osłupiłem CO TO MA K BYĆ? Natomiast sprzedawcy bardzo sie podobały i mówił że najpiękniejsze od dawna. Daltonista? może... Najładniejsze jest malowanie XtC z przed dwóch lat niebieskie i z przed 3 czarno-zółte z wstawkami czerwonego i niebieskiego

Jeśli kupiłeś go ostatnio na Allegro (bo był na tej ramce) to znam config :D

Nie, sam go sobie skompletowałem aby kazdym elementem pasował do moich wymagań... Co prawda jeszcze sporo przede mną np: wymiana rogów, ZACISK! :/, pedałów, koszyka, kierownicy, gripów i paru śrubek i wtedy będzie przeeeepiękny! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...