cdan Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Pojechałem na lotnisko zważyć rower. Wyszło 11,9kg. Jestem zadowolony Projekt na przyszły sezon - zejść poniżej 11.. Póki co nawet nie myślę o kosztach, bo się boję, dzisiaj natomiast w ramach odchudzania zdjąłem najmniejszą zębatkę (22T) z korby, bo i tak jej prawie nie używam. Może 2 razy w roku... Myślę, że jak wpakuję z tyłu kasetę na 11-34T, to pokonam większość podjazdów bez 22T z przodu Tak więc teraz mam rower 16-biegowy Pozdro cdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A ja przesiadlem sie ostatnio na Trance'a, model z 2005 roku ale przelozylem do niego troche czesci z mojego starego Rincona. Aktualnie maszynka wyglada tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A gdzie ramke dostałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kupilem caly rower za pol darmo w Twomarku w Chorzowie. Znajomy tam pracuje i dal mi znac ze nagle Twomark zrobil wielka przecene na modele bike'ow z 05 jakie jeszcze mieli na sklepie. To jest Trance 4, normalnie stoi po jakies 4500zl, ja dalem 3100zl oczywiscie za nowke. Wrzucilem sporo czesci ze swojej starej maszynki i wyszlo to co widac wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Proszę mnie wypisać z klubu Gianta, gdyż dzisiaj oficjalnie sprzedałem ramkę XtC :029: Trochę mi smutno, że się z nią rozstaję, bo sprawowała się świetnie, no ale co zrobić, cykloza kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysieksikora Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam:) a proszę o wpisanie mnie do klubu Gianta bo stałem się posiadaczem ramy XtC PZDR Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 dawno tu nie zagladalem a w temacie dalej cisza... jak wczesniej wszyscy jezdzili i nie mieli czasu na kompa to teraz wszyscy sie regeneruja po sezonie i tez nie maja czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ten trance wygląda przyjemnie. Pierwszy full? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebe.pl Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 widzial juz ktos XTC 2007?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 widzialem i karbonowego i aluminiowego. malowanie fajne aczkolwiek nie powalajace, oczywiscie w moim odczuciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Też widziałem. Wygląda lepiej niż na zdjęciach aczkolwiek i tak jak dla mnie malowanie jest brzydkie (XTC3 Disc). Ma inne przekroje rurek w tylnym trójkącie niż poprzednie modele (np. mój). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Juz to pisalem ,ale wcielo moj post po zawieszce,ale... CO myslicie o malowaniu nowych ram gianta? o designie? np mi sie wogole nie podobaja te kolory i napisy .Rama z rowerku za 3 tysiace ma taki sam kolor i ksztalt napisow jak ta za 999zl bleeee wogle nie ma porownania z latami ubieglymi ....juz mi sie nie sni xtc po nocach ....bo jest brzydki.Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jestem podobnego zdania. Z tegorocznych malować podoba mi się tylko Reign X0 Ale muszę powiedzieć, że wyładniały tanie modele, np Yukon Disc na żywo wygląda ciekawie. Jak pierwszy raz go zobaczyłem to myślałem, że to Scott a tu zonk bo Giant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Zgadzam się w 100% Niższe modele są bardzo fajne. Carbonowe jak Carbonowe ale np. z XtC podoba mi się tylko Composite 0. No oczywiście Reign X 0 i Glory DH też ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Prosze o wpisanie do klubu Gianta mam XtC składaka... Malowanie XtC w tym roku mnie zszokowało. Popatrzyłem w sklepie i osłupiłem CO TO MA K BYĆ? Natomiast sprzedawcy bardzo sie podobały i mówił że najpiękniejsze od dawna. Daltonista? może... Najładniejsze jest malowanie XtC z przed dwóch lat niebieskie i z przed 3 czarno-zółte z wstawkami czerwonego i niebieskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 A mi sie najbardziej podoba http://archive.giant-bicycles.com/pl/catal...p;modelid=10343 jest boski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 CR7 Prezes mógłbyś wrzucić jakieś fotki swojej maszynki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Najładniejsze malowanie XTC miał w wersji Teamowej, czyli czarny z "listą płac" na górnej rurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Ok tylko zmienie zacisk bo jest obleśny i wale foty i wrzucam BTW jest na tej ramie ze zjęcia Schwefel'a... Reszty nie zdardze az do czasu zamieszczenia fotek... W tym tygodniu jzu bedą, musze tylko zmieniać zacisk sztycy bo sie wstydze go upublicznić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Jeśli kupiłeś go ostatnio na Allegro (bo był na tej ramce) to znam config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 To czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabu12 Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Zgadzam się z kolegą SCHWEFEL moim zdaniem takie malowanie Gianta jest ponadczasowe nie dlatego że na takim jeżdżę ale po prostu coś w sobie miało. zobacz foto MÓJ GIANT MCM TEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jeśli kupiłeś go ostatnio na Allegro (bo był na tej ramce) to znam config Nie, sam go sobie skompletowałem aby kazdym elementem pasował do moich wymagań... Co prawda jeszcze sporo przede mną np: wymiana rogów, ZACISK! :/, pedałów, koszyka, kierownicy, gripów i paru śrubek i wtedy będzie przeeeepiękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nie wiem czy ten link zadziala ale moze moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A jaki piękny był NRS w tym malowaniu. Poezja, łądniejszy tylko gładki karbon z napisem giant bez grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.