Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

oficjalnie informuję, że chrzest bojowy na maratonie w Krakowie mój NRS przeszedł na 6 :wink:

tylko muszę pobawić się jeszcze z tłumieniem powrotu

aha, i nie wiem czemu ale po takiej ostrej i długiej jeździe widać że wypływa z amora trochę czarnego smaru, ?

jakoś słabo ostatnio się nam temat rozwija ;) macie jakieś fotki z wakacji ze sprzętem? jeśli tak to dawać ;) ja aktualnie trochę żałuję że tak późno dowiedziałem się o przecenach w ski-team'ie tak może bym miał już z przodu zamiast duka rebe ... ale co tam grunt że sprzęt chodzi jak ogień. to ja z fotką z Istebnej, swoją drogą wybiera się ktoś na maraton 16 września?? ja będę na 100%

p1000756zn5.th.jpg

no to podziwiam wszystkich którzy dziś śmigają na śląsku... u mnie ulewa za ulewą <_< więc odpoczywam... a fotka to nie z maratonu byliśmy z kumplem pośmigać na trasie maratonu bo mamy niedaleko i zrobiliśmy kilka fotek a przy okazji kilometró tyle wpadło że najeździliśmy się do woli

Klub Gianta na forum wiec spytam sie tutaj - gdzie w obrębie śląska mogę najtaniej dostać nową ramke Trance ? Zna ktoś jakies tańsze sklepy ?

Ewentualnie może ma ktoś na sprzedaż nową lub bardzo mało używaną i w idealnym stanie rame Giant Trance ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ja mam Ricona ilubie się ścigać XC ale ostatnio jechalem i platformówką rozwaliłem se noge mialem 10 szwów i 3 tygdnie nie moglem jerzdzić a jeszcze jedne wypadek walnołem mostkiem w szczękę i mnie tak bolała ze nie wiem co ale jest jusz spox

A mniej wiencej gdzie mieszkacie ????:smile:

:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...