Piterpak Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 oficjalnie informuję, że chrzest bojowy na maratonie w Krakowie mój NRS przeszedł na 6 :wink: tylko muszę pobawić się jeszcze z tłumieniem powrotu aha, i nie wiem czemu ale po takiej ostrej i długiej jeździe widać że wypływa z amora trochę czarnego smaru, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 On pewnie nie jest czarny tylko łapie brud na ladze. Pocenie się amortyzatora jest generalnie złym objawem. No chyba, że mówimy o sprzętach nowych gdzie na ogół jest to smar montarzowy(uszczelki zawsze są tym posmarowane). Oby to nic poważnego nie było. Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jakoś słabo ostatnio się nam temat rozwija macie jakieś fotki z wakacji ze sprzętem? jeśli tak to dawać ja aktualnie trochę żałuję że tak późno dowiedziałem się o przecenach w ski-team'ie tak może bym miał już z przodu zamiast duka rebe ... ale co tam grunt że sprzęt chodzi jak ogień. to ja z fotką z Istebnej, swoją drogą wybiera się ktoś na maraton 16 września?? ja będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Pewnie że pustki, wszyscy kręcą Fotek niet, jak zwykle, wolę jeździć niż trzaskać foty, niestety nie jestem tak dobry by robili to dla mnie ludzie z identyfikatorami i prawdę mówiąć nigdy nie będę ;D BTW jak skończę obecną fazę modów zapodam foto bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 no to podziwiam wszystkich którzy dziś śmigają na śląsku... u mnie ulewa za ulewą więc odpoczywam... a fotka to nie z maratonu byliśmy z kumplem pośmigać na trasie maratonu bo mamy niedaleko i zrobiliśmy kilka fotek a przy okazji kilometró tyle wpadło że najeździliśmy się do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tez cos dodam :030: szkoda tylko ze pogoda juz sie popsula i znowu trzeba marznac na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 gsy to jest kamizelka z Giant'a czy bluza? napisz ile cie kosztowała fajne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to na zdjeciach to kamizelka. kosztowala mnie setki godzin spedzonych na treningach i wiele wyrzeczen. tak powazniej to dostalem od sponsora. ps. QSY a nie gsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 sorry QSY to chyba przemęczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Klub Gianta na forum wiec spytam sie tutaj - gdzie w obrębie śląska mogę najtaniej dostać nową ramke Trance ? Zna ktoś jakies tańsze sklepy ? Ewentualnie może ma ktoś na sprzedaż nową lub bardzo mało używaną i w idealnym stanie rame Giant Trance ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 klub nieco uśpiony wszyscy kręcą pewnie, z ciekawości zapytam kto z was pojawi się w Istebnej? ja będę na pewno. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Kompletny sezon w plecy! Istebna odpada :/ Noga się zrosła i kręcę, ale dopiero co skończyłem grypę. Masakra Tym którzy jadą" POWODZENIA. Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A ja dzisiaj założyłem korbę Race Face Turbine, którą nabyłem drogą wymiany towarowo-pieniężnej od Wookie'go Jest sztywna, leciutka i nawet ładna No, to idę śmigać Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A ja do mojego Gianta założyłem sobie w zeszłym tygodniu klameczki Avid FR5 i przerzutkę przednią LX 2004. Teraz szukam funduszy na mostek i po tej zmianie będzie ważył ~12,3 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Hej Wszystkim Za niedługo dołoącze do tego Klubu Kupuje ramke Giant Terrago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam, pytanko o NRS a 16,5 cala do jakiego wzrostu max ? dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 A jednak nie kupiłem Kross'a Sorka Giantowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 TU i TU fotki z nową korbą dla zainteresowanych Pozdrawiam cdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mile2 Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam. Kupiłem Gianta i melduję się w klubie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witaj w klubie mile2 !! Planujesz jakieś przeróbki? Czy póki co jeździsz tak jak jest? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przeróbki prędzej czy póżniej są niezbędne, ja już w swoim połowę wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 witam gigantow ;] potrzebuje info na temat suportu do buldera `05. ktos pomoze? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja w Sierrze mam 68x116 mm czyli w Boulderze powinno być podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja mam Ricona ilubie się ścigać XC ale ostatnio jechalem i platformówką rozwaliłem se noge mialem 10 szwów i 3 tygdnie nie moglem jerzdzić a jeszcze jedne wypadek walnołem mostkiem w szczękę i mnie tak bolała ze nie wiem co ale jest jusz spox A mniej wiencej gdzie mieszkacie ????:smile: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam gigantow ;] potrzebuje info na temat suportu do buldera `05. ktos pomoze? pzdr. Wszystkie suporty w Giantach są na 68, a co do długości to już dobierasz pod korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.