KaJeTaN Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Regrin mi sie podoba moge skorzystac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regrin Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Się nie pytać tylko korzystać Skopiuj go sobie albo wpisz w sygnaturze adres: ---->http://www.icpnet.pl/~gambit/giant.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 skopiowałem sobie ale coś mi się wyświetlić nie chce :glare: coś z tym moim kompem nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Musisz tak wpisać [img=http://www.icpnet.pl/~gambit/giant.jpg] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dzięka Schwefel naprawde jesteś master wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 może każdy wrzuci sobie taki sam userbar??? Wtedy będzie to wyglądać jak logo naszego forumrowego klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Userbarem klubowym zajmę się w weekend więc na pewno będzie. Puki co wrzucajcie co chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaJeTaN Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Schwefel rob rob bedzie spoko moze animowany jakis zrobisz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 upgrade: SPD + cienkie kapcie = miejski śmigacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suche Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja tez mam Giant'a , a konkretniej jest to Boulder Se 2004. Za roweru jestem bardzo zadowolona, odkąd go mam nic się nigdy nie zepsóło. Jedyne co w nim wymieniłam to łańcuch. Serwis tez bardzo sobie chwale, jak raz miałam mały wypadek i rozlegulowały mi się przerzutki ( w zderzeniu z betonową donicą, prawie przeciełam linke) naprawili mi wszystko bez zadnych opłat służą mi tez rada gdyż zaczełam już myślec o tym aby rower troche upgradować ) Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Mam szybkie pytanko do klubowiczuw. Którego Rincona się bardzie opłaca? Tego - http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...asp?model=10417 tak jak na fotce ma rock shock J1 i jest za 1399 zł czy tego - http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...asp?model=10302 ma słabego suntoura xc 60 ale za to korbe truvativa kosztuje 1499 zł. Jutro idę po rowerek a nie wiem który wybrać. Pewnie wezme ten z xc 60 bo z rock shockiem nie mają mojego rozmiaru a jeszcze 1 dnia nie bede czekał aż sciągną. ( hehe sprzedawca chciał mi wcisnąć rozmiar s :034: twierdził ze na jazde po górach będzie dobry a ja mam 177 cm.) No chyba ze podpuszcze kolesi w Twomarku ze mam 150 zł znizki i czy oni to przebiją bo na razie dają upust 70 zł i badziewną karte uprawniającą do 5 % zniżki w sezonie i 10 % poza sezonem o ile ich dobrze zrozumiałem. Pomóżcie, którego mam wybrać i szykujcie ciepłą posadkę w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ok mam tego z rock shock j1. Jestem już po pierwszej jezdzie 32 km po górach zaliczone . Czyli jak towarzysze przyjmiecie do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 trroy jeden i drugi amor to praktycznie to samo, brak tłumienia i ciężkie kloce. Za to Rincon z 2005r. ma imho lepszą korbę i przerzutkę tylną, bo te nowe Alivio mnie nie przekonuje. Ale za cenę o 100zł wyższą od tegorocznego modelu w życiu bym go nie brał. Powinieneś utargować dużo na nim bo to stary model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regrin Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dziwne że nowsza wersja Rincona jest tańsza :eek: , w końcu bardziej powinno im zależeć na pozbyciu się starszych modeli Powinieneś utargować dużo na nim bo to stary model Kolega już się chyba zdecydował na nowszy model Rincona, więc twoja sugestia jest nieco spóźniona (chyba mi się zrymowało ). Co do nowej Alivio to wizualnie mi się nie podoba, ale nie sądzę żeby działała gorzej (Jeżeli coś wiecie to wyprowadźcie mnie z błędu). Za to kolorystyka nowych Giantów o wiele bardziej mi się podoba Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Giantowcy - sprzedaję v-ki XTR, dualcontrole XTR i kółka Mavixc Xm317. jesli ktoś zainteresowany to zapraszam Robie upgrade do disc-ów XTR i kółek Mavic Crossmax SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidek Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Giantowcy - sprzedaję v-ki XTR, dualcontrole XTR i kółka Mavixc Xm317. jesli ktoś zainteresowany to zapraszam Robie upgrade do disc-ów XTR i kółek Mavic Crossmax SL Auwo Nie lepiej Disc Marta SL i jakieś wylajtowane kółka ??:D:D:D złożyć samemu typu AC albo Ufo/revo/Soul Kozak rower znacznie straciłby na masie No, ale to twój Bik co do tych cześci co masz na sprzedaż to ile chcesz za nie ?? Bo składam dziewczynie bike więc kółka może bym wziął Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Auwo Nie lepiej Disc Marta SL i jakieś wylajtowane kółka ??:D:D:D złożyć samemu typu AC albo Ufo/revo/Soul Kozak rower znacznie straciłby na masie No, ale to twój Bik co do tych cześci co masz na sprzedaż to ile chcesz za nie ?? Bo składam dziewczynie bike więc kółka może bym wziął Pzdr Może i lepiej disc marta - ale już się tak przyzwyczaiłem do DC XTR, że ... a poza tym dostałem komplecik po bardzo promocyjnej cenie Co do kółek - właśnie czekam na dobra ofertę... więc sprawa w sumie jeszcze otwarta. Zaproponuj jakieś ceny - może trafisz Generlanie za 3-4 dni wystawie na allegro jeśli nie trafi się dobra oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Kółek nie sprzedaję. Jedynie piasty gdyby ktoś chciał LX na przód i X-tasy na tył A w zamian za te zaplatam DT240s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Namieszałem, ale co tam... Kółka na sprzedaż Obręcze Mavic XM 317, piasty przód LX, tył X-tasy na 4 maszynach. Cena do uzgodnienia - jestem elastyczny A ja sprawiłem sobie - DT240S plus Mavic XC717 disc połaczone DT Competition i wszystko w zaiście czarnym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wersja finalna mojego bajka - waga 10 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 19" czy 17 "? fajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 gdy 19" btw - był do kupienia, trzeba było brać Z braku chętnych zamieniłem v-brakei na tarcze i zmieniłem kółka i zostawiam w swoim parku maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 mniam super wygląda - i tylko 10 kilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 mniam super wygląda - i tylko 10 kilo? trroy Ty mówisz tylko, a ja mówie aż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 heh dla mnie mój rincon jest lekki no ale ja się przesiadłem na niego z hi-ten owego magnuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.