Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez mam Giant'a :) , a konkretniej jest to Boulder Se 2004.

Za roweru jestem bardzo zadowolona, odkąd go mam nic się nigdy nie zepsóło. Jedyne co w nim wymieniłam to łańcuch.

Serwis tez bardzo sobie chwale, jak raz miałam mały wypadek i rozlegulowały mi się przerzutki ( w zderzeniu z betonową donicą, prawie przeciełam linke) naprawili mi wszystko bez zadnych opłat służą mi tez rada gdyż zaczełam już myślec o tym aby rower troche upgradować :))

Pozdrawiam,

Mam szybkie pytanko do klubowiczuw. Którego Rincona się bardzie opłaca?

Tego - http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...asp?model=10417 tak jak na fotce ma rock shock J1 i jest za 1399 zł

czy tego - http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...asp?model=10302 ma słabego suntoura xc 60 ale za to korbe truvativa kosztuje 1499 zł.

Jutro idę po rowerek a nie wiem który wybrać. Pewnie wezme ten z xc 60 bo z rock shockiem nie mają mojego rozmiaru a jeszcze 1 dnia nie bede czekał aż sciągną. ( hehe sprzedawca chciał mi wcisnąć rozmiar s :034: twierdził ze na jazde po górach będzie dobry a ja mam 177 cm.)

No chyba ze podpuszcze kolesi w Twomarku ze mam 150 zł znizki i czy oni to przebiją bo na razie dają upust 70 zł i badziewną karte uprawniającą do 5 % zniżki w sezonie i 10 % poza sezonem o ile ich dobrze zrozumiałem.

Pomóżcie, którego mam wybrać i szykujcie ciepłą posadkę w klubie :):)

trroy jeden i drugi amor to praktycznie to samo, brak tłumienia i ciężkie kloce. Za to Rincon z 2005r. ma imho lepszą korbę i przerzutkę tylną, bo te nowe Alivio mnie nie przekonuje. Ale za cenę o 100zł wyższą od tegorocznego modelu w życiu bym go nie brał. Powinieneś utargować dużo na nim bo to stary model.

Dziwne że nowsza wersja Rincona jest tańsza :eek: , w końcu bardziej powinno

im zależeć na pozbyciu się starszych modeli

Powinieneś utargować dużo na nim bo to stary model

Kolega już się chyba zdecydował na nowszy model Rincona,

więc twoja sugestia jest nieco spóźniona :) (chyba mi się zrymowało :D ).

Co do nowej Alivio to wizualnie mi się nie podoba, ale nie sądzę żeby działała gorzej

(Jeżeli coś wiecie to wyprowadźcie mnie z błędu).

Za to kolorystyka nowych Giantów o wiele bardziej mi się podoba

Pozdrawiam

Giantowcy - sprzedaję v-ki XTR, dualcontrole XTR i kółka Mavixc Xm317.

jesli ktoś zainteresowany to zapraszam :)

Robie upgrade do disc-ów XTR i kółek Mavic Crossmax SL

Auwo :P Nie lepiej Disc Marta SL i jakieś wylajtowane kółka ??:D:D:D:D złożyć samemu typu AC albo Ufo/revo/Soul Kozak rower znacznie straciłby na masie :D No, ale to twój Bik co do tych cześci co masz na sprzedaż to ile chcesz za nie ?? Bo składam dziewczynie bike :D więc kółka może bym wziął :)

Pzdr

Auwo :) Nie lepiej Disc Marta SL i jakieś wylajtowane kółka ??:D:D:D:D złożyć samemu typu AC albo Ufo/revo/Soul Kozak rower znacznie straciłby na masie :) No, ale to twój Bik co do tych cześci co masz na sprzedaż to ile chcesz za nie ?? Bo składam dziewczynie bike :) więc kółka może bym wziął :)

Pzdr

Może i lepiej disc marta - ale już się tak przyzwyczaiłem do DC XTR, że ... a poza tym dostałem komplecik po bardzo promocyjnej cenie :D Co do kółek - właśnie czekam na dobra ofertę... więc sprawa w sumie jeszcze otwarta.

Zaproponuj jakieś ceny - może trafisz ;)

Generlanie za 3-4 dni wystawie na allegro jeśli nie trafi się dobra oferta.

Namieszałem, ale co tam...

Kółka na sprzedaż

Obręcze Mavic XM 317, piasty przód LX, tył X-tasy na 4 maszynach.

Cena do uzgodnienia - jestem elastyczny :002:

A ja sprawiłem sobie - DT240S plus Mavic XC717 disc połaczone DT Competition i wszystko w zaiście czarnym kolorze :002:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...