piotrek_c8 Napisano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 http://www.giant-bicycles.com/pl/050.000.0...eID=050.200.100Poczytajcie sobie o ramach w Giantach - tylko dlaczego one takie drogie :!: :cry: znacie Jeffa Lenosky????ten to wymiata niezle na swoim Giancie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 fajna ta strona gianta wcześniej na nią wchodziłem, pooglądać sobie rowery, nie przyglądałem się niczemu innemu, a teraz, pierwsze co klikłem to "tylko dla dzieci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Costas Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 To ja Kosta, teraz jestem Costas. Miałem problemy z tamtym kontem i nie mogłem się skontaktować z adminem. To teraz będę Costas w Giant Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZharVizjerei Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Cześć ALL, czy moge też do klubu ?? Mam GIANT'a ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 ZharVizjerei siemka .Kurde rośniecie jak grzyb po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZharVizjerei Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Hehehhe, dzięki W ogóle to jestem na max'a szczęśliwy a to z powodu mojego nowego NRS'ka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A jaki to dokladnie model NRSa ?? Kiedys chcialem kupic ale zdecydowalem sie na XtC2 2004 i jestem zadowolony na maxa mimo ze w moim amorku byly wady fabryczne RS Duke XC AIR ale wszystko wymienili i jest super. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witam ZharVizjerei® , no to jest nas 11 Nasz klub powstał jako ostatni na tym forum, a już jesteśmy najliczniejszi :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Nrs ,xtc hmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_c8 Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 heh ,racja,kurde czy zna ktos tego JEFFA LENOSKKY CZY NIE>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 heh ,racja,kurde czy zna ktos tego JEFFA LENOSKKY CZY NIE>? Nie zjeżdżałem z gościem :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 31 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 No a jak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witam i dołaczam sie do klubu Giantowców 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witamy, witamy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ale fajnie coraz wiecej nas, kiedy na piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 mój NRS'to Composite 2 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZharVizjerei Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 A jaki to dokladnie model NRSa ?? Kiedys chcialem kupic ale zdecydowalem sie na XtC2 2004 i jestem zadowolony na maxa mimo ze w moim amorku byly wady fabryczne RS Duke XC AIR ale wszystko wymienili i jest super. Hm, cos nie za bardzo umiem jeszcze poruszać sie po opcjach FORUM. Mój NRS to Composit 2 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Września 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Kiedys chcialem kupic ale zdecydowalem sie na XtC2 2004 i jestem zadowolony na maxa mimo Tylko dlatego ze nie jeździles na modelu 2003 . Kumpel ma i jedyne z czego się cieszy w tym rowerze to amor , a reszte by wolał 2003... Szczerze to też jeździłem na tym i wrażenia takie dziwne. Brak pewności co do hamulców itp pierdoły . XtC NRS... - NRS to też xtc tyle że zamiast SE jest NRS . Cała nazwa np : Giant XtC NRS 1, albo Giant XtC SE 1 - wersja HT :wink: Czekamy na kogoś z serii :twisted: VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ciekawe kto jest taki bogaty zeby sobie kupic chociaz VT3 :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Costas Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 jest chyba trochę osób które zechcą 6,699 zł wydać na rowerek (nie ja) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Costas a jakiego gianta ty posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZharVizjerei Napisano 2 Września 2004 Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Witam ALL! Myślę, że teraz spokojnie można cenę VT3 "wynegocjowac w dół". W końcu to jest prawie koniec sezonu. Ja tak zrobiłem z moim NRS'kiem i dostałem rabat ... 3majcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZharVizjerei Napisano 2 Września 2004 Udostępnij Napisano 2 Września 2004 AAAAAA ... rozmawiałem z kolegą, ma AC2, niedługo do nas dołączy. Rośniemy w siłe !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 2 Września 2004 Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Kiedys chcialem kupic ale zdecydowalem sie na XtC2 2004 i jestem zadowolony na maxa mimo Tylko dlatego ze nie jeździles na modelu 2003 . Kumpel ma i jedyne z czego się cieszy w tym rowerze to amor , a reszte by wolał 2003... Szczerze to też jeździłem na tym i wrażenia takie dziwne. Brak pewności co do hamulców itp pierdoły . XtC NRS... - NRS to też xtc tyle że zamiast SE jest NRS . Cała nazwa np : Giant XtC NRS 1, albo Giant XtC SE 1 - wersja HT :wink: Czekamy na kogoś z serii :twisted: VT Tez chcialem XtC2 z 2003 ale niestety w salonie juz nie bylo. Byl koles z Sopotu ktory chcial sprzedac za 50% ceny pijechalem zobaczyc to az lezka poleciala jak zobaczylem jak koles dobil ten rowerek gorna rora ramy wgnieciona przednie kolo mialo cos z piasta tarcza wygieta i cos z systemem hydraulicznym. To co mam teraz w rowerku to na razie jeszcze dziala ale z czasem bede wymienial wiec wiele z tego nie zostanie. a co do hamulcow to jednak sie przekonalem i nie zawiodly mnie w trudnych sytuacjach. A amorek rzeczywiscie fajny ale ja mialem pecha mialem z wada. Male pytanko. Czy w polsce jest serwis RS ?? bo jak dalem amorek do reklamacji to wrocil z naklejka POWERED BY SRAM. Czyzby Sram serwisowal amorki RSa ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Costas Napisano 2 Września 2004 Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Bouldera SE, zmieniłem w nim na razie przerzutkę przednią na LX, dokupiłem bostery i oponki Michelin no i nowe siodełko bo mi ukradli poprzednie. Cały czas zbieram kasę na zamianę innych części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.