gruczniak Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Szybkie info: Nie polceam żadnego z produktów Clarks Clim8. Obejżałem linki od vek i już ich nie użyję. Pozdrawiam Straszna cisza na forum, łańcuchy pewnie pordzewiały od tej stagnacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 no pewnie że przyjety... nie zapomniej na www.giant.xt.pl się zarejestrować Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Straszna cisza na forum, łańcuchy pewnie pordzewiały od tej stagnacji masz racjee!! tutaj normalnie cos ostatnio nic sie nie dzieje!! Trzeba cis z Tym zrobic bo konkurencja nas goni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 co by lancuch nie zardzewial zbytnio przez zime w ta sobote pierwszy start w sezonie. trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 O zardzewiałym łańcuchu nie ma mowy bo całą zimę musi zmagać się ze śniegiem, błotem, solą i innymi badziewiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 O zardzewiałym łańcuchu nie ma mowy bo całą zimę musi zmagać się ze śniegiem, błotem, solą i innymi badziewiami no i to to rozumiem... Jak to ktoś kiedyś na tym forum miał w sygnaturce: "Nie ma złej pogody na rower, może być tylko nieodpowiedni strój"... W pełni się z tym zgadzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Czołem Za dwa dni odbiór nowego Gianta AC 2006, tak więc już dzisiaj składam wniosek o przyznanie członkowstwa klubu Giant... w załączeniu: wypis z klubu Romet :021: w formie aktu notarialnego + znaczek skarbowy za 10zł :lol: :mrgreen: Mam rozumieć, że jestem przyjęty? Aby nieco urozmaicić i ożywić wątek zapowiadam foto-recenzję nowego Gianta AC 2006 (który wkrótce do mnie trafi ...właściwie to już dzisiaj sklep jest spóźniony ok. 2 dni ). Mam zamiar zrobić zaawansowaną (jak na warunki amatorskie) foto-prezentację w formie jakiej jeszcze nikt na forum nie zrobił (nic nie zdradzę wcześniej - przekonacie się jak dostanę bajka :021: :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 strona.... hymmm.... jednak nie czynna. szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Strona ruszy jak się uporam z zakładaniem konta ftp i przerzucaniem bazy ze starego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Aby nieco urozmaicić i ożywić wątek zapowiadam foto-recenzję nowego Gianta AC 2006 (który wkrótce do mnie trafi ...właściwie to już dzisiaj sklep jest spóźniony ok. 2 dni ). Mam zamiar zrobić zaawansowaną (jak na warunki amatorskie) foto-prezentację w formie jakiej jeszcze nikt na forum nie zrobił (nic nie zdradzę wcześniej - przekonacie się jak dostanę bajka :021: :wink: ) Czekam z niecierpliwością, sam właśnie biję się z myślami: AC, czy Pistol1... ale skłaniam się ku temu drugiemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Czekam z niecierpliwością, sam właśnie biję się z myślami: AC, czy Pistol1... ale skłaniam się ku temu drugiemu... Sprawa prezentacji nieco się opóźni - cyfrówka mi nawaliła ...ale coś wymyślę Na razie pierwsze wrażenia z pierwszej jazdy: plusy - nie wiedziałem, iż przesiadka z roweru bez jakiejkolwiek amortyzacji to taki POZYTYWNY SZOK (nie wiem kto, ale ktoś pisał, że na full'u trzeba się nauczyć jeździć, i że w ogóle kupa... baaardzo dziwne - w takim razie ja mam jakieś ukryte zdolności :lol: ). BTW - jak jechałem to myślałem, że jadę po jakimś mięciutkim dywanie - zero dziur, zero bujania... czysta przyjemność - miękka praca tylnego zawieszenia (damper akurat na moją wagę - 67kg) - dla mnie to akurat plus, bo będę nim skakać max 1m w górę - przedni amor wcale nie wygląda tak filigranowo jak w katalogach (tj. na oficjalnych zdjęciach) - całkiem szeroka kiera (przyda się do zjeżdżania w dół) takie sobie minusy (?) - filigranowa korba (tudzież wkład suportu) - wystarczy rozebrać toto i widać o co chodzi (chyba zainwestuję w Hone albo Hussefelta) - przedni amor mógłby być miększy (może wymiana sprężyny pomoże... ale nie ruszam przed sprawdzeniem w terenie) - twarde siodełko (to akurat subiektywne odczucie, bo długo nie jeździłem na bajku i pewnie muszę przyzwyczaić moje 4 litery po zimie) - zapowietrzone hamulce (cholera mnie trafiła jak jechałem, bo nie zwróciłem na to uwagi w sklepie, że klocki zaczynają hamować gdy klamka naciśnięta do połowy - F**k!) - to jest minus z winy serwisu, ale nie uśmiecha mi się płacić extra za odpowietrzanie teraz - za cholerę nie mogę wyregulować przedniej przerzutki ( :angry: a robiłem to tysiące razy) - WTF? - dzwonek, odblaski na kołach :wink: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 - przedni amor mógłby być miększy (może wymiana sprężyny pomoże... ale nie ruszam przed sprawdzeniem w terenie) Rozchodzi się . W końcu jest nowy i jeszcze nie działa tak jak powienien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Mam dobre newsy dla klubowiczów. Otóż nasza www na nowo ruszyła. na razie są małe problemy z kodowaniem ale to da się naprawić. zapraszam http://giant.xt.pl Co powiecie na to? Według mnie cudo. http://www.allegro.pl/item92068055_unikat_...suspension.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Co powiecie na to? Według mnie cudo. http://www.allegro.pl/item92068055_unikat_...suspension.html Allegrowicz naruszył regulamin - tzw. ogłoszenie w innych mediach... co za lamer (tak, tak wystawienie przedmiotu na sprzedaż gdzie indziej też pod ten "paragraf" podchodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Co powiecie na to? Według mnie cudo.http://www.allegro.pl/item92068055_unikat_...suspension.html Heh...niezły. Nie widziałem takiego, ale Według mnie cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivin Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 a co sadzicie o tym sprzecie i do jakiej kwoty byscie sie posuneli by go zakupic ?? http://www.allegro.pl/item90508216_giant_m...ne_hamulce.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sime Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Ja myśle że też zostane przyjęty do Giant Club. Niedawno dostałem ramke XtC na 2006 i powoli zaczynam ją przyozdabiać ( większość części mam tylko czasem mi śruby brakuje albo coś ). Projekt znajduje się tutaj http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=1169 a tutaj jest najowsze zdjęcie. Rama + suport + piwoty + stery http://img62.imageshack.us/img62/6465/rama3st.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 No i się w końcu udało - przedstawiam Wam prezentację roweru Giant AC 2006 UWAGA !!! Należy uzbroić się w cierpliwość - pierwsza prezentacja (mała) to 4,5MB, natomiast druga (duża) to 18,5MB... ale naprawdę warto Aby "pokręcić" rowerkiem po prostu "złap" go myszką i poruszaj w lewo/prawo Prezentacja nr 1 (mała) Prezentacja nr 2 (duża) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Zainwestowałem dzisiaj (...) oraz w oświetlenie Sigma Mirage Evo+Evo X. Lampki świecą rewelacyjnie (...) No to mamy kolejnego Gianta z Mirage Evo+EvoX, tyle że w wersji Pro. Lampki są genialne: Więcej fotek tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 To gratuluje zakupu Powiedz jak długo trzyma ten aku, bo widze że jest mniejszy od normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Nie mam porównania do normalnego, ale w/g zapewnień producenta nipack jest 'dłuższy' o około pół godziny. PS: ciągle jestem w szoku jak to świeci, spokojnie można wjechać do lasu o północy i wszystko widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ile Cie kosztowal tez zestawik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 gdzie sa ceny gianta?? interesuje mnie cena tej ramy http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...asp?model=10376 pomoze ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.