tomiko Napisano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Fistasch gratuluje roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Fistach naprawdę fajny rowerek, widzę, że musiał Cię trochę kosztować.. Mam kilka pytań. Jak Ci się sprawują pedały? Jaka jest waga tego potwora? Do czego konkretnie go używasz (po częściach mogę się domyślić, że agresywanego Xc i Enduro)? Napisałeś, że prawie skończyłeś go modyfikować, co jeszcze chcesz zmienić? Na pedałach jerzdrze miesiac i nie na dlugich dystansach ale jak na razie jest SUPER. Zwlascza ze zaplailem za nie 150 zł z transportem (mniej niz 50% ceny w PL). Sa naprawde git a juz wogole nei chce porownywac ich do moich starych shimano Waga oscyluje okolo 13.7 - 13.8 kg. Chce jeszcze zmienic szybkozamykacze na tytanowe bo zejde z masa niewielkim kosztem . Jak tylko bede mial kaski troche to w bomberze zmienie sprezynki na tytanowe bo u mnie na AGHu jak sie im da kostke Tytanu to podobno robia jakie sie chce sprezynki. Powinienem zejsc o polowe masy sprezynek Z tylu juz jest titanium wiec by tak pasowalo Jak na razie uzywam do XC. Ale docelowo jest ENDURO. Bo jeszcze nigdzie nie bylem nim dalej niz 90 km wiec nei chce mowic ze jerzdrze ENDURO:) Crackunim, Nasti i tomiko. Dzieki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ja jeszcze mam Giant'a:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ok, ja też mam Gianta. Konkretnie Boulder Alu Shock bodaj z 2000 roku, ale po modyfikacjach ostała się tylko rama, pedały i pancerze. Jeszcze tej zimy planuje zmienić ramę na XtC'ka (chyba). A oto ja na moim cudownym sprzęcie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Michel czy mi sie wydaje czy z przodu 24" kolo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Wydaje Ci się To zwykła 26". Sun Rims Mach 4 na XT-ku zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Zmień obręcze pedały mostek i wszystko bedzie jak tra lalal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Eee, dlaczego? Ok, co do pedałów to się zgadzam (Tu jest pełna specyfikacja) http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=148506 Ale co do reszty nie widzę powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Aha to czemu to tak dziwnie wyglada? Mialem takie same Ci powiem sczerze w moim GFie, ktory sprzedalem. Nawet przednie kolo mam dalej do sprzedania. A jesl ichdozi o te obrecze to rpzy mojej dosc lekkiej wadze niezle sie rozkustykaly na lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Był Kelly's Magic, miał być Scott Scale 40, a wyszło że ten sezon przejeżdze na ramie Gianta XTC Team 2003 :-). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 I bardzo dobrze!! Fajna ramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam Serdecznie! Czas trochę odświeżyć Nasz klubowy temat. Leader Fox Team zrobił sobie fajne logo, które umieszczają w podpisie, może My też coś takiego zrobimy? Mam pytanie : Jaką sztyce polecacie do Giant Rincon Disc 2oo5 (rozmiar - 30,9 mm.) niezbyt drogą i w miarę lekką? Pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Takie może być?? Ok, to było zbyt proste, może takie coś?? Oczywiście odpowiednio mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ten drugi jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dzis juz moge przystapic do Klubu, stalem sie posiadaczem Giant Reign 3. Jak na razie to dopiero pierwszy dzien a rower jeszcze nie zlozony. Tutaj jest pierwsza foteczka mojego bika: http://www.shop.so.pl/foto/100_4588.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 ale chłopaki, ten duży baner to sie nei zmieści w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Nowi członkowie dodani na www naiLo dobry sprzęt ten Reign, powiedz jak się sprawuje jak trochę pojeździsz. Szczególnie ten nowy zawiech - Maestro. Byc może w przyszłym sezonie sprawię sobie taką ramkę ale to nic pewnego bo jak upoluję Santa Cruza to na niego padnie wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 no to proszę bardzo, jest mniejszy :D P.S. Nadal pracuję nad jakąś lepszą wersją, bo z tej nie jestem do końca zadowolony :wink: Schwefel, a na jakiego Santa Cruza polujesz?? Bo ja odkąd zobaczyłem TO, nie mogę spokojnie spać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Superlight choc i Hecklerem bym nie pogardził jeżeli by był w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 tematy są odblokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 dzięki fryta Dziś następny update bika, czyli Magura HS33 Race Line na tył. Byc może jutro napiszę jak się sprawdza w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 co myślicie o Giancie Pistol 1?? 3999zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Rama fajna, kolorek Caldery '05 - pewnie po sąsiedzku z fabryki Kony wzięty :wink: Czy ładny - kwestia gustu.. Osprzęt za to bardzo średni Kalloye, Deore i Hayesy Sole.. mogli dać HFX 9 XC, przynajmniej pełna hydraulika by była :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Panowie coś się opuszczamy osotanio w postach w naszym klubowym temacie... Od 4 dni cicho tu jak makiem zasiał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Co tam moi podopieczni? Chyba w tym roku prezes zostanie zdegradowany z klubu planuje zakup nowej ramki.... i najprawdopodobniej nie bedzie to giant, a raczej MXM, chyba ze finansow nie starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.