Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Fistach naprawdę fajny rowerek, widzę, że musiał Cię trochę kosztować.. Mam kilka pytań. Jak Ci się sprawują pedały? Jaka jest waga tego potwora? Do czego konkretnie go używasz (po częściach mogę się domyślić, że agresywanego Xc i Enduro)? Napisałeś, że prawie skończyłeś go modyfikować, co jeszcze chcesz zmienić?

Na pedałach jerzdrze miesiac i nie na dlugich dystansach ale jak na razie jest SUPER. Zwlascza ze zaplailem za nie 150 zł z transportem (mniej niz 50% ceny w PL). Sa naprawde git a juz wogole nei chce porownywac ich do moich starych shimano :D

Waga oscyluje okolo 13.7 - 13.8 kg.

Chce jeszcze zmienic szybkozamykacze na tytanowe bo zejde z masa niewielkim kosztem :D. Jak tylko bede mial kaski troche to w bomberze zmienie sprezynki na tytanowe bo u mnie na AGHu jak sie im da kostke Tytanu to podobno robia jakie sie chce sprezynki. Powinienem zejsc o polowe masy sprezynek :) Z tylu juz jest titanium wiec by tak pasowalo :P

Jak na razie uzywam do XC. Ale docelowo jest ENDURO. Bo jeszcze nigdzie nie bylem nim dalej niz 90 km wiec nei chce mowic ze jerzdrze ENDURO:)

Crackunim, Nasti i tomiko. Dzieki za komentarze.

Witam Serdecznie!

Czas trochę odświeżyć Nasz klubowy temat. Leader Fox Team zrobił sobie fajne logo, które umieszczają w podpisie, może My też coś takiego zrobimy? B)

Mam pytanie : Jaką sztyce polecacie do Giant Rincon Disc 2oo5 (rozmiar - 30,9 mm.) niezbyt drogą i w miarę lekką? :D

Pozdrawiam, Crackunim.

no to proszę bardzo, jest mniejszy :D :D

giantr_a1a20_03e8f.jpg

P.S. Nadal pracuję nad jakąś lepszą wersją, bo z tej nie jestem do końca zadowolony :wink:

Schwefel, a na jakiego Santa Cruza polujesz?? Bo ja odkąd zobaczyłem TO, nie mogę spokojnie spać! B)

Rama fajna, kolorek Caldery '05 - pewnie po sąsiedzku z fabryki Kony wzięty :wink: Czy ładny - kwestia gustu.. Osprzęt za to bardzo średni :P Kalloye, Deore i Hayesy Sole.. mogli dać HFX 9 XC, przynajmniej pełna hydraulika by była :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...