Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

witam ponownie :D mam pytanie czy ta kierabędzie u mnie pasowac???bez zmiany mostka(mam oryginalny gianta)a co do jej szerokosci to czy zmiesci mi sie na niej klamkomanetki licznik i lampa???

[ Dodano: 2005-11-26, 10:11 ]

hmm ostatnio znalazlem jakis katalog Gianta ale niewiem ktory to rocznik i zaciekawilo mnie pare rzeczy :wink:

np ze terrago mial gorszy osprzet (xc-60,acera/deore.hydrauliczne hample!) od iguany(RockShox Pilot,alivio/deore)a iguana disc z kolei miala(xc-60,acera/deore/)a yukon z kolei mial(rockshox judy tt,acera/deore) takie dziwne te zestawy byly....w porownaniu do dzisiejszych

• 2 tygodnie później...

Witam!

Czas troszkę rozruszać dyskusję użytkowników rowerów Giant. W związku z tym mam do Was pytanie :

1) Co dotychczas zmieniliście w swoich rowerach?

Ja ostanio kupiłem sobie nowe hamulce [Avid Sigle Digit 7] i jak na razie sprawują się wyśmienicie. 8) Niedługo pojawi się jakiś test.

Pozdrawiam, Crackunim. :D

1) Co dotychczas zmieniliście w swoich rowerach?

Bardzo trudne pytanie...

Pozmieniałem tyle i w tak szybkim tempie, że już zapomniałem co było punktem wyjścia :(

Inaczej - kupiłem gotowca którego zmodyfikowałem, jednak nie podobał mi się absolutnie i kupiłem nową ramkę i poskładałem bika od nowa ;D

[ Dodano: 2005-12-07, 13:10 ]

Ajajaj - bardzo fajniutko było dzisiaj na śniegu :(

22mr1.jpg

[ Dodano: 2005-12-07, 21:35 ]

Zainwestowałem dzisiaj w oponki Schwalbe Ice Spiker oraz w oświetlenie Sigma Mirage Evo+Evo X. Lampki świecą rewelacyjnie a oponki przetestuje jutro.

hehe ostatnio wymieniałem linke przedniej przerzutki, ale troche się skomplikowało bo nie chciała przejść przez gripa x-7 :D, więc...musiałem go rozebrać, nie ma złego co by na dobre nie wyszło, teraz umiem je rozbierać hehhe, gdyby ktoś miał problem z umiejscowieniem linki w gripach to należy sam koniuszek zagiąć na jakoś 70-80 stopni i wpychać inaczej nie wejdzie :) pozdro

A mój sprzęt powinien w przyszłym tygodniu dostać pedałki TIME ATAC  :-D

Uzywam CB chrome i kiedys spotkalem osobę mającą w swoim bajku Time'y. Bardzo byłem zdziwiony gdy się okazało, że bloki obu producentów sa kompatybilne. Nie wiem na ile (czy nadają się do codziennego użytkowania), podczas jazdy testowej wszystko ok.

Pyzy

Jak nic nie kupie to na allegro są do 19 grudnia wystawione. A kupię najprawdopodobniej Northwave'y Hydrogeny  :)

no to porządny sprzęt, u mnie gośc jeden ma Action'y, ale Hydrogeny są wiadomo lepsze i droższe, bo mają prawdopodobnie kołki wkręcane :)

Śnieg... achhmmmm masakra aż mi się łezka w oku zakręciła... w sumie to carbon ale nie wiem czy wyjechał bym nim w śniegu :D:) poprostu za dużo mnie by kosztowała ta rama zeby sobie po śniegu pojeździć. Ale to moje takie wrażenie może tylko bo sam katuje ostro sprzęt:D:D Ale jednak XTR śniego XTC composite to nie jest częsty widok na śniegu bo zawdonicy najczęsciej nie jeżdzą na tych samych rowerach w zime bo im szkoda.... i się zdziwiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...