DamianYukon Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a ile ta tioga kosztuje???i ta smica??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin5 Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 jak wam sie podoba ramka Giant xtc 2006 : http://sogest.pl/files/kzbzvyuh_GIAN2006%20012.jpg pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nie widziałem tej ramki w realu ale to co jest na zdjęciu nie za bardzo mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 nowy xtc, jest strażacko czerwony , ale zmian w specyfikacji nie ma, cena nieco spadla, ale co by nie mówic ciesze sie ze kupilem teraz, przyszloroczny model rózni sie tylko kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 15 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 to nowy xtc ma dwie wersje tego koloru :?: matowy i połysk :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 16 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 DaRochee, jeśli chodzi ci o tą rame którą widać na zdjęciu pod spodem, to to chyba carbonowa rama jest, a nie aluminowa w wersji połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 17 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ta pod spodem na bank jest karbonowa. Popatrz sobie na łączenie główki i rury podsiodłowej z innymi częściami ramy. (nie ma spawów, tylko zaokrąglone wygładzenia- tak robi się tylko z karbonem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 orientuje sie ktos jaka jest geometria dla ram xtc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 18 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 witam ponownie mam pytanie czy ta kierabędzie u mnie pasowac???bez zmiany mostka(mam oryginalny gianta)a co do jej szerokosci to czy zmiesci mi sie na niej klamkomanetki licznik i lampa??? [ Dodano: 2005-11-26, 10:11 ] hmm ostatnio znalazlem jakis katalog Gianta ale niewiem ktory to rocznik i zaciekawilo mnie pare rzeczy :wink: np ze terrago mial gorszy osprzet (xc-60,acera/deore.hydrauliczne hample!) od iguany(RockShox Pilot,alivio/deore)a iguana disc z kolei miala(xc-60,acera/deore/)a yukon z kolei mial(rockshox judy tt,acera/deore) takie dziwne te zestawy byly....w porownaniu do dzisiejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crackunim Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Witam! Czas troszkę rozruszać dyskusję użytkowników rowerów Giant. W związku z tym mam do Was pytanie : 1) Co dotychczas zmieniliście w swoich rowerach? Ja ostanio kupiłem sobie nowe hamulce [Avid Sigle Digit 7] i jak na razie sprawują się wyśmienicie. 8) Niedługo pojawi się jakiś test. Pozdrawiam, Crackunim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 W rowerze nic nie zmieniłem bo na zimę mi szkoda trochę. Za to kupiłem Sigmę Mirage. Niedługo zdam jakąś relację z jazd próbnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 30 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 wymienilem kierownice i zamowilem rogi.pozatym duzo wiecej "dokupilem" niz "zmienilem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Ostatnim moim zakupem był zestaw napędowy: Sram pc-58, kaseta (5.0-11-28 ), korba alivio i przerzutka alivio (down swing) i gripshifty X-7 z okablowanie clarks'a, teraz planuje wymianę sztycy bo woła o pomste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 1) Co dotychczas zmieniliście w swoich rowerach? Bardzo trudne pytanie... Pozmieniałem tyle i w tak szybkim tempie, że już zapomniałem co było punktem wyjścia Inaczej - kupiłem gotowca którego zmodyfikowałem, jednak nie podobał mi się absolutnie i kupiłem nową ramkę i poskładałem bika od nowa ;D [ Dodano: 2005-12-07, 13:10 ] Ajajaj - bardzo fajniutko było dzisiaj na śniegu [ Dodano: 2005-12-07, 21:35 ] Zainwestowałem dzisiaj w oponki Schwalbe Ice Spiker oraz w oświetlenie Sigma Mirage Evo+Evo X. Lampki świecą rewelacyjnie a oponki przetestuje jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Nieźle, tak trzymaj auwo. Ja niestety ostatnio zaniedbuje Gianta. Wstyd sie przyznać. Może się uda pomiędzy świętami. Co nie znaczy, że nie jeżdzę na bajku... Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 hehe ostatnio wymieniałem linke przedniej przerzutki, ale troche się skomplikowało bo nie chciała przejść przez gripa x-7 , więc...musiałem go rozebrać, nie ma złego co by na dobre nie wyszło, teraz umiem je rozbierać hehhe, gdyby ktoś miał problem z umiejscowieniem linki w gripach to należy sam koniuszek zagiąć na jakoś 70-80 stopni i wpychać inaczej nie wejdzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 A mój sprzęt powinien w przyszłym tygodniu dostać pedałki TIME ATAC :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A mój sprzęt powinien w przyszłym tygodniu dostać pedałki TIME ATAC :-D Uzywam CB chrome i kiedys spotkalem osobę mającą w swoim bajku Time'y. Bardzo byłem zdziwiony gdy się okazało, że bloki obu producentów sa kompatybilne. Nie wiem na ile (czy nadają się do codziennego użytkowania), podczas jazdy testowej wszystko ok. Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 A mój sprzęt powinien w przyszłym tygodniu dostać pedałki TIME ATAC :-D a jakie masz buty do tych pedałów :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Auwo powiedz mi jak można tak traktować gianta composite?? Ścigasz się na tym rowerze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 DaRochee, butów jeszcze nie mam ::smile:: ale pedały powinny przyjść w poniedziałek i tego samego dnia jadę do sklepu po buty. Jak nic nie kupie to na allegro są do 19 grudnia wystawione. A kupię najprawdopodobniej Northwave'y Hydrogeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jak nic nie kupie to na allegro są do 19 grudnia wystawione. A kupię najprawdopodobniej Northwave'y Hydrogeny no to porządny sprzęt, u mnie gośc jeden ma Action'y, ale Hydrogeny są wiadomo lepsze i droższe, bo mają prawdopodobnie kołki wkręcane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 DaRochee, i jak mu się sprawują te Actiony, bo zastanawiam się nad nimi i chciałbym wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Auwo powiedz mi jak można tak traktować gianta composite?? Ścigasz się na tym rowerze?? Nie bardzo rozumiem o jakie traktowanie Ci chodzi ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Śnieg... achhmmmm masakra aż mi się łezka w oku zakręciła... w sumie to carbon ale nie wiem czy wyjechał bym nim w śniegu poprostu za dużo mnie by kosztowała ta rama zeby sobie po śniegu pojeździć. Ale to moje takie wrażenie może tylko bo sam katuje ostro sprzęt:D:D Ale jednak XTR śniego XTC composite to nie jest częsty widok na śniegu bo zawdonicy najczęsciej nie jeżdzą na tych samych rowerach w zime bo im szkoda.... i się zdziwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.