Auwo Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gruczniak, a Cratoni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dawno fotki Sierrusi nie wrzucałem więc macie i możecie od razu wrzucić na strone klubu. Bo ja nie widzę opcji dodawania fotek :roll: taaaa wiem, wiem odblaski ale wole być sobą niż garażem dla jakiegoś blachosmroda :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Bo ja nie widzę opcji dodawania fotek Nie widzisz bo jej nie ma Już wrzuciłem na www. P.S. Też mam odblaski tyle, że na tylnim kole bo z przodu zgubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Schwefel, mogę Ci podarować oryginalne od Boulder Disc-a :D p.s. przy okazji, mojego XTC też możesz wrzucić do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 mogę Ci podarować oryginalne od Boulder Disc-a Dzięki ale koszt przesyłki chyba by przerósł koszt części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 karolyfer, rowerek fajny ale za dużo odblasków, i to o 6 za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Już wszystkie foty siedzą w galerii :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Schwefel, gdybyś mógł jeszcze poprawić XCT na XTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czemu nie macie na stronce zrobionych miniaturek zdjęć, tylko całe i pomniejszone ?? Przez to strasznie długo się ładuje galeria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 A ja mam takie pytanie.. bo dosc mocno mnie nurtuje. Czemu jak wchodze na forum clubu to wyswietla mi ze "uzytkownicy napisali 42 posty" a przeczytać moge jedynie 22 ?! Coś jest nie tak. PS Auwo przypominam o sobie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ajjjj thomash, czepiasz się Już pisałem co o tym sądze. Zdejme tylko na zawody żeby sie czepialscy nie znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 gruczniak, a Cratoni ? Z Cratoni jest problem (cena). Nie mam dobrego dojścia do tej marki, szkoda bo nowy topowy model jest super. Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czemu jak wchodze na forum clubu to wyswietla mi ze "uzytkownicy napisali 42 posty" a przeczytać moge jedynie 22 ?! Już wyjaśniam bo jest napisanych 22 posty + 20 postów w dziale dostępnym dla administatorów i moderatorów. Zrobiliśmy taki dział żeby nie zaśmiecać forum wypowiedziami związanymi z budową strony. [ Dodano: 2005-08-24, 23:25 ] Czemu nie macie na stronce zrobionych miniaturek zdjęć, tylko całe i pomniejszone ?? Przez to strasznie długo się ładuje galeria... Ja poprostu nie zauważyłem tego bo mam w miarę szybkie łącze, ale to efekt stosowania skryptu extreme galery, który zmniejsza fotki a nie daje miniaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Schwefel ale przeciez ja jestem moderatorem wiec jakim cudem nie moge zobaczyć tematu .. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Sprubój teraz wejść, ale nie wiem jak to będzie bo temat jest formalnie tylko dla administatorów i nie ma opcji żeby moderatorzy wchodzili. P.S. Denerwuje mnie te forum w fusionie zainstaluje phpbb :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dalej nie widze. Możesz mi dać uprawnienia admina wcale sie nie obraze :grin: a modom nalezą sie jakieś kolorowe nicki czy cuś ..? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jedna rzecz jest ciekawa, dlaczego te kwestie omawiacie tutaj? Przecież tam jest forum! Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 gruczniak, święta racja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 25 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 czepiasz sie :-P dobrze by było jeszcze jakby każdy członek klubu sie tam zarejstrował, a tak nie jest :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Maniak, jesteś moderatorem, więc weź sie do roboty i zachęć ludzi aby wchodzili na stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 25 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nie ma sprawy, co myslisz o wysłaniu do wszystkich zaproszeń do rejestracji na stronie, na PM lub maila..? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 hmm Schwefelco ja mam zrobic jak jakims cudem zapomnialem hasła do stronki Giant clubu?podaje swoj adres z linku o odzyskanie hasla nio i odczytuje poczte, klikam na link dotyczacy zmiany hasla i co?i niewczytuje mi stronki :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Jedyne co Ci mogę poradzić to zmiana hasła. Mogę zmienić ale szczegóły na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2005 o kurde dawno nie zaglądałem na forum i jak się wszystko rozwija, a strona giant clubu no no brawo panowie :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moja maszyna nabrała charakteru Coraz bardziej mi sie podoba :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.