Mod Team Maniak Napisano 16 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Auwo gratuluje rowerq, ta rama jest piękna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 moglbys dac lepsze zdjecie ;phmm to jak mam je pstryknac???jak sobie je bardzo przybliirzysz to zobaczysz napis xcp-75 no i wlasnie niewiem czy im wspomniec o tym na przegladzie ktory za pare dni bedzie bo o ta kierownice z metalu to i m wspomne :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 torn, o technologiach jest TUTAJ, a amorka za 750 możesz kupić u tego gościaDzięki za linka do kolesia, ale niestety nie znalazłem tego amora w jego ofercie... A co powiecie na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Nie jest zły ale ja bym był za Duke XC. Ten Pilot do model z ubiegłych lat, nie wiem dokładnie z którego roku ale coś koło 02-03. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 to co oni naklejke mi zle nakleili czy co :? siostra ma yukona i tez ma napisane xcp 75 nie wiem o co chodzi ale to na pewno nie jest 75 tylko 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmet Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam właścicieli giantów właśnie stałem się właścicielem takiej maszynki: http://www.raddiscount.de/images/shop/P034..._BILD1GROSS.jpg na razie czeka w pudle,ale we wrsześniu zaczynam już jezdzić Przyjmiecie mnie do klubu. Byłby to kolejny nrs :grin: [ Dodano: 2005-08-18, 06:53 ] zgubiłem pytajnik :-D Przyjmiecie mnie do klubu. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 macmet, witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Auwo musimy się gdzieś wybrac/spotkać jako bydgoszczanie Przed wrześniowym maratonem ofc Pyzy [ Dodano: 2005-08-18, 16:49 ] Witam właścicieli giantów właśnie stałem się właścicielem takiej maszynki: http://www.raddiscount.de/images/shop/P034..._BILD1GROSS.jpgna razie czeka w pudle,ale we wrsześniu zaczynam już jezdzić Przyjmiecie mnie do klubu. Byłby to kolejny nrs :grin: [ Dodano: 2005-08-18, 06:53 ] zgubiłem pytajnik :-D Przyjmiecie mnie do klubu. :?: Fajne malowanie (niedostępne u nas w kraju). Ciekawy setup bika (sporo fajnych rzeczy, częśc do ewentualnej wymiany więc jest nad czym myśleć). Gratuluję zakupu. Zwłaszcza ceny Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 gruczniak, spox - bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmet Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 cena mojego nrs to 1100 euro (spuscil z 1169) chociaz sa nawet za 1000 ale to tylko 53(L lub XL)a ja mam 167 wiec tylko S :grin: [ Dodano: 2005-08-18, 20:58 ] a jeszcze co do osprzętu to suntour od razu znika na rzecz: nieuwierzycie RST :mrgreen: ale jakiego AEROSA BAS jestem z niego bardzo zadowolony.Nie ma blokady ale znacznie mniej waży niż suntour.A na reszte to na razie nie ma kasy, juz sie zapożyczyłem na najbliższy rok.Na szczęscie to mi płacą za studiowanie :grin: Jak pojeżdze na tym rowerku to dam jakąś opinię :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 macmet, nie kumam dlaczego z jazdą na tym bike-u chcesz czekać do września ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmet Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Auvo napisal nie kumam dlaczego z jazdą na tym bike-u chcesz czekać do września ?!z przyczyn technicznych :grin: rower jest jeszcze w niemczech a pojade po maratonach czyli we wrzesniu :-D [ Dodano: 2005-08-18, 21:33 ] sorry AUWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 no to zupelnie zmienia postac rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Pilot już na pokładzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 torn, mogłeś napisać albo zadzwonić do tego gościa do którego podałem link, na bank ma na stanie DUKE-a, taniej, lżej od Pilota Ale to Twój wybór - miłego użytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 torn gratuluje zakupu i witam kolejnego bikera na RS'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja zainwestowalem dzisiaj w skorupe f-my MET model Paradupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Może uraczysz nas fotką tego wynalazku :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 szczerze wydawalo mis ie ze on gorzej wygalda niz na tych towich zdjeciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Blue, przymierzylem dzisiaj okolo 15 kaskow - i ten najlepiej lezal na mojej glowie, co do wygladu moim zdaniem ustepuje troche 5th element-owi ale i tak jest w moim guscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 spoko ja tam przymierzalem oprocz mojego tylko treka ;]. A swoj zamowilem z neta i co prawda powinno sie jechac dopasowywac kaskole do wlasnego leba,ale ja tam nie mialem okazji, kupilem tanio i wychodzilem z zalozenia ze jak nie spasuje to sprzedam na allegro ale spasił i jest git :>. Mam Met-a a-tomo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Po dwóch dniach użytkowania kasku mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że dobrze wybrałem. Kask doskonale leży na głowie i praktycznie nie czuję, że mam coś na głowie. Wentylacja doskonała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 dzis bylem na przegladzie :-D jezeli chodzi o moj kierownik z metalu to powiedzieli mi ze oni niemaja nic do gadania heh no i mam nadal ten kierownik no a co robil na przegladzie to niemam pojecia bo kazali za 40min sobie odebrac...ale z tego co widze to jedyna zmiana to ze przednia acera lepiej chodzi.. a teraz pytanie do was z innej bajki co byscie mi doradzili(jako znajomi z tego samego klubu)no wiec chodzi o to ze po ostatnim incydencie mam zgieta klamke od hamulca a jak wiadomo zeby ja wymienic trzeba kupic cala klamkomanetke..no i niewiem co zrobic jakbym zmienial czy kupic tylko nowa klamkomanetke czy odrazu zmienic je na alivio a te sprzedac ewentualnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Po dwóch dniach użytkowania kasku mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że dobrze wybrałem. Kask doskonale leży na głowie i praktycznie nie czuję, że mam coś na głowie.Wentylacja doskonała. ja właśnie poszukuję czekoś dobrego i lekkiego (właśnie przez ciężar mojego obecnego mam niechęć do kasków) W moim przypadku 5element nie leży dorbze na głowie więc odpadł. Sprouję zlokać giro i shain, może topowe belle. Auwo gratuluję udanego zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.