Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam właścicieli giantów właśnie stałem się właścicielem takiej maszynki: http://www.raddiscount.de/images/shop/P034..._BILD1GROSS.jpg

na razie czeka w pudle,ale we wrsześniu zaczynam już jezdzić :) Przyjmiecie mnie do klubu.

Byłby to kolejny nrs :grin:

[ Dodano: 2005-08-18, 06:53 ]

zgubiłem pytajnik :-D

Przyjmiecie mnie do klubu.
:?:

Auwo musimy się gdzieś wybrac/spotkać jako bydgoszczanie :D

Przed wrześniowym maratonem ofc :D

Pyzy

[ Dodano: 2005-08-18, 16:49 ]

Witam właścicieli giantów właśnie stałem się właścicielem takiej maszynki: http://www.raddiscount.de/images/shop/P034..._BILD1GROSS.jpg

na razie czeka w pudle,ale we wrsześniu zaczynam już jezdzić :D  Przyjmiecie mnie do klubu.  

Byłby to kolejny nrs :grin:  

[ Dodano: 2005-08-18, 06:53 ]

zgubiłem pytajnik :-D

Przyjmiecie mnie do klubu.
:?:

Fajne malowanie (niedostępne u nas w kraju). Ciekawy setup bika (sporo fajnych rzeczy, częśc do ewentualnej wymiany więc jest nad czym myśleć).

Gratuluję zakupu. Zwłaszcza ceny :D

Pyzy

cena mojego nrs to 1100 euro (spuscil z 1169) chociaz sa nawet za 1000 ale to tylko 53(L lub XL)a ja mam 167 wiec tylko S :grin:

[ Dodano: 2005-08-18, 20:58 ]

a jeszcze co do osprzętu to suntour od razu znika na rzecz: nieuwierzycie RST :mrgreen:

ale jakiego AEROSA BAS jestem z niego bardzo zadowolony.Nie ma blokady ale znacznie mniej waży niż suntour.A na reszte to na razie nie ma kasy, juz sie zapożyczyłem na najbliższy rok.Na szczęscie to mi płacą za studiowanie :grin: Jak pojeżdze na tym rowerku to dam jakąś opinię :cool:

spoko ;) ja tam przymierzalem oprocz mojego tylko treka ;]. A swoj zamowilem z neta i co prawda powinno sie jechac dopasowywac kaskole do wlasnego leba,ale ja tam nie mialem okazji, kupilem tanio i wychodzilem z zalozenia ze jak nie spasuje to sprzedam na allegro :) ale spasił i jest git :>. Mam Met-a a-tomo :).

dzis bylem na przegladzie :-D jezeli chodzi o moj kierownik z metalu to powiedzieli mi ze oni niemaja nic do gadania heh no i mam nadal ten kierownik no a co robil na przegladzie to niemam pojecia bo kazali za 40min sobie odebrac...ale z tego co widze to jedyna zmiana to ze przednia acera lepiej chodzi..

a teraz pytanie do was z innej bajki co byscie mi doradzili(jako znajomi z tego samego klubu)no wiec chodzi o to ze po ostatnim incydencie mam zgieta klamke od hamulca a jak wiadomo zeby ja wymienic trzeba kupic cala klamkomanetke..no i niewiem co zrobic jakbym zmienial czy kupic tylko nowa klamkomanetke czy odrazu zmienic je na alivio a te sprzedac ewentualnie???

Po dwóch dniach użytkowania kasku mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że dobrze wybrałem. Kask doskonale leży na głowie i praktycznie nie czuję, że mam coś na głowie.

Wentylacja doskonała.

ja właśnie poszukuję czekoś dobrego i lekkiego (właśnie przez ciężar mojego obecnego mam niechęć do kasków)

W moim przypadku 5element nie leży dorbze na głowie więc odpadł. Sprouję zlokać giro i shain, może topowe belle.

Auwo gratuluję udanego zakupu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...