Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

a mnie coś nie chciało zalogować :evil: wpisywałem login hasło i nie pokazuje ze nieprawidłowe czy coś tylko wraca do strony głownej :evil: ale ruszyło wkoncu

• Mod Team
Napisano

Mój rowerek tez jest uziemniony.. da sie na nim jeździć ale boje sie ze jak gdzies dalej pojade i coś sie rozsypie to będe z papcia wracał.. na razie czekam na nowe komponenty :P

A i tak cały dzień smigałem, rowerkiem zastępczym ..o czywiście też Giantem :grin:

Napisano

hehe a a jak jzu smigam to mniejsze dystanse ;> stracilem kontakt z kumplami a nie mam pompki ;) wiec nigdzie dalej nie pojade zeby sie nie wracac przypadkiem pieszo ;).

Napisano

W dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana konfiguracji sprzętowej. W chwili obecnej pod tyłkiem mam Giant-a XTC 1 wersja UK z lekką modyfikacją :

przerzutki XT '05

korba LX '05

kaseta XT

klamkomanetki LX DualControl

stery - TIOGA

kiera - Guizzo

sztyca - Kbix Pro Component

siodło - Selle Italia SLR XC Gel Flow

Fotka może pod wieczór ;)

Napisano

hmm moze tu mi powiecie :wink: jest to pytanie do posiadaczy amortyzatora suntour xc-60 otoz jaka macie naklejke na amorku???bo na moim jest xcp-75??wiec niewiem o co chodzi..

Napisano
to co oni naklejke mi zle nakleili czy co :? bo pisze jak byk xcp-75 zreszta sami zobaczcie czy macie taki jak mój
Mam (chyba) taki sam tylko w innym kolorze, a naklejka wygląda tak.

Przy okazji mam pytanie, chciałbym wymienić ten amortyzator na coś lepszego, za maximum 700-800zł... chłopaki w serwisie zaproponowali mi to: RockShox Pilot C... czy to dobry wybór do Rincona?

Napisano
A ja wiem gdzie jest Duke XC 2004 bez U-Turn za 750 pln + przesyłka :)
Gdzie i co to jest U-Turn i co się dzieje jak go nie ma? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...