DamianYukon Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Schwefel a dostales moje fotki(Giant Yukon)???bo ci przeslalem a niema ich na stronce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Są już w galerii :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 I znowu wydałem trochę kasy, tym razem na Rock Shox-a Duke XC - bez U-Turn. Jadę przetestować A w czwartek odbieram - Selle Italia SLR XC Gel Flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Daj jakieś fotki bika z tym amorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 jak dla mnie spoko. tylko ta kolorystyka jest troche przytłaczająca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Ej Schwefel a jakbys to główne logo zrobił w negatywie :?: :idea: chyba bardziej by pasowało kolorystycznie i tak oryginalnie 8) Co reszta na to :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No to trochę przerobiłem, oceńcie który pomysł lepszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Schwefel, bardzo proszę Przy okazji - możesz fotki zapodać na stronce. [ Dodano: 2005-08-09, 19:32 ] forum zmulilo i nie moglem wyedytowac posta - sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 bardziej podoba mi sie wersja nr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 zna ktos stronke na ktorej podane sa wagi ram lub calych rowerow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 SZkoda tylko troche tego ucietego koła w zdjeciu nr.2. A co da waga roweru skoro seryjna w nim została rama i siodełko...? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Maniak, hehe - chciałbym wiedziec o ile go odchudzilem p.s. od czwartku tylko rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Heh ja tez sie próbowałem dowiedzieć o wage swojego..ale w wszystkich katalogach pisali : "Waga : b.d." :evil: Nawiasem u mnie juz powoli tez coraz mniej z seryjnych częsci zostaje :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No to trochę przerobiłem, oceńcie który pomysł lepszy: hm to może niech zostanie na razie to co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no moim zdaniem tez niech lepiej zostanie to co jest...kit ze kolorystycznie niepasuje..ale niejest zle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ludzie, czy ja dobrze zrobie jeśli kupię taką ramę jak w poniższym rowerku i zainstaluję w niej swoje podzespoły xt/lx i rock shox-a duke xc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 XTC to porządna ramka, a kupujesz nową czy używaną, jaki rocznik i za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Pytanie stało się nieaktualne - kupiłem :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 thomash, model 2004 nie używana za 1300 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Pytanie stało się nieaktualne - kupiłem :? Auwo zobacz moj podpis pod nikiem , czy go zauważyłeś :cool: :twisted: p.s. sprzedajesz rame Bouldera, jak tak za ile :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 DaRochee, podpis jest OK Ramy nie sprzedaję - wsadzę graty które były w oryginale i zostawię rowerek dla żony. Po moich modyfikacjach wychodzi na to, że muszę dokupić tylko koła, mostek i sztycę, a i hamulce i będę miał dwa rowerki. [ Dodano: 2005-08-11, 20:16 ] I pomyśleć, że bouldera kupiłem 27 czerwca tego roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Niezła ramka :-D Ja osobiście bym wolał NRS ale jakbym miał kupować nową ramę to XTC też nie pogardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A gdzie kupiłeś tą rame XTC ? kurcze tez bym taką chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Maniak, na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 nie widze nigdzie akcji z takową ramą. hehe zreszta i tak nie mam na nią kasy a inne wydatki sie szykuja wiec nie ma sie co podpalać :-P tylko strasznie mi sie ona podoba :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.